Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Точка никогаш не ми биле веродостоен извор на информации, така да ова не ми се верува дека го направила Никол. Исти се како Вест, за продаден примерок повеќе би поставиле слики и од мајка си гола.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па зар не читаш дека тоа го имаат напишано во шегаТочка никогаш не ми биле веродостоен извор на информации, така да ова не ми се верува дека го направила Никол. Исти се како Вест, за продаден примерок повеќе би поставиле слики и од мајка си гола.
Маса возеше одлично цела сезона??? Ма немој :kesa:Сигурно секоја вечер пред трката се молел да не врнe дождЛеле кој драмииии...
После некој ке каже Ф1 паѓа во гледаност и возбудливост!!
Иако не ми е мило што вака се одлучи шампионот. Маса цела сезона возеше одлично, скоро без грешка...преблемот беше кај механичарите и кај неговиот болид. Додека Хамилтон полн со контроверзи и немили настани...многу пати казнуван и то. Еден шампион несмее да си дозволи ваква одлучувачка трка, да неможе да освои 5место без 'помош' стварно незнам.
Секоја чест и за двајцата т.е за тројцата-Глок... од друга гледна точка, паметен потег за дечкото...сега ке заработи пари колку што ке заработеше до крај на кариера.
Шега не шега, има многумина што веруваат. И Хамилтон можеби ја заслужи, ама оваа црна дамка наречена Глок ќе се навраќа секогаш кога на некој ќе му текне кој беше шампион оваа сезона.Па зар не читаш дека тоа го имаат напишано во шега![]()
Не ми е јасно, која е тука причината?
Тука зборуваш за Хамилтон во ланската сезона?
Или за Маса. Не е исто, лани Алонсо возеше на одлично ниво, а годинава Раиконен беше очаен.
Маса возеше одлично цела сезона??? Ма немој :kesa:Сигурно секоја вечер пред трката се молел да не врнe дожд
Хамилтон ја заслужи ТИТУЛАТА!!!
Нивни стил ќе беше ако Хејки го пропуштеше Хамилтон, а не Глок Хамилтон. Тогаш сите ќе разберевме. А ова е веќе педерскиУште еднаш ќе кажам, Маса не возеше маестрално цела сезона и му одеше во прилог тоа што Раиконен беше очаен.
Инаку доколку Глок намерно го пушти на Хамилтон, тогаш Ферари се заебани во нивен стил![]()
Не зборувам за пропуштање, туку на педерски начин да стигнеш до победа. Тоа е второто име на Ферари - Педери!!!Нивни стил ќе беше ако Хејки го пропуштеше Хамилтон, а не Глок Хамилтон.
Епа брат, според твојава теорија, штотуку и вие добивте второ име.Не зборувам за пропуштање, туку на педерски начин да стигнеш до победа. Тоа е второто име на Ферари - Педери!!!
Зашто ние???Епа брат, според твојава теорија, штотуку и вие добивте второ име.