Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Точка никогаш не ми биле веродостоен извор на информации, така да ова не ми се верува дека го направила Никол. Исти се како Вест, за продаден примерок повеќе би поставиле слики и од мајка си гола.

Точка никогаш не ми биле веродостоен извор на информации, така да ова не ми се верува дека го направила Никол. Исти се како Вест, за продаден примерок повеќе би поставиле слики и од мајка си гола.
Па зар не читаш дека тоа го имаат напишано во шега :pos:

Леле кој драмииии...:vozbud::vozbud::vozbud:

После некој ке каже Ф1 паѓа во гледаност и возбудливост!!

Иако не ми е мило што вака се одлучи шампионот. Маса цела сезона возеше одлично, скоро без грешка...преблемот беше кај механичарите и кај неговиот болид. Додека Хамилтон полн со контроверзи и немили настани...многу пати казнуван и то. Еден шампион несмее да си дозволи ваква одлучувачка трка, да неможе да освои 5место без 'помош' стварно незнам.

Секоја чест и за двајцата т.е за тројцата-Глок... од друга гледна точка, паметен потег за дечкото...сега ке заработи пари колку што ке заработеше до крај на кариера.

Леле кој драмииии...:vozbud::vozbud::vozbud:

После некој ке каже Ф1 паѓа во гледаност и возбудливост!!

Иако не ми е мило што вака се одлучи шампионот. Маса цела сезона возеше одлично, скоро без грешка...преблемот беше кај механичарите и кај неговиот болид. Додека Хамилтон полн со контроверзи и немили настани...многу пати казнуван и то. Еден шампион несмее да си дозволи ваква одлучувачка трка, да неможе да освои 5место без 'помош' стварно незнам.

Секоја чест и за двајцата т.е за тројцата-Глок... од друга гледна точка, паметен потег за дечкото...сега ке заработи пари колку што ке заработеше до крај на кариера.
Маса возеше одлично цела сезона??? Ма немој :kesa:Сигурно секоја вечер пред трката се молел да не врнe дожд :pos:
Хамилтон ја заслужи ТИТУЛАТА!!!

Па зар не читаш дека тоа го имаат напишано во шега :pos:
Шега не шега, има многумина што веруваат. И Хамилтон можеби ја заслужи, ама оваа црна дамка наречена Глок ќе се навраќа секогаш кога на некој ќе му текне кој беше шампион оваа сезона.

Не ми е јасно, која е тука причината?

Тука зборуваш за Хамилтон во ланската сезона?
Или за Маса. Не е исто, лани Алонсо возеше на одлично ниво, а годинава Раиконен беше очаен.

Не се прави со сила бот.:)
Никаде не реков дека Хамилтон е лош шофер.:)
А за лани ако правиме муабет, маслинчето и тоа како добро се покажа. Но, не им беше дадена еднаква шанса со Алонсо. Против Алонсо работеше и самиот тим на Мекларен, бидејќи се излигавија на парите што може да им ги донесе тогашниот руки возач од спонзорства. Да имаа еднакви шанси со Алонсо лани, во самиот Мекларен, немаше ни Кими да биде шампион, туку повторно ќе беше Алонсо.
И дај не ми реплицирај веќе да ме убедуваш во твоите гледишта...

abe ako e vistina mu se isplaka na glok bare nesto ke kari i onaka toj ne e nekoj sto e faktor prosecen vozac ama za trkava izgleda klucen ne gledav ne znam samo onak seirosuvam

Маса возеше одлично цела сезона??? Ма немој :kesa:Сигурно секоја вечер пред трката се молел да не врнe дожд :pos:
Хамилтон ја заслужи ТИТУЛАТА!!!

Си покажа Маса дека вози маестрално...тркава беше крај се возеше во секакви услови. Да беше прав шампион Хамилтон, без никаква помош ке стигнеше меѓу првите 5без помош или како вистински шампион ке му конкурураше на Маса за првата позиција денес.

Не навивам за никој али реално, Маса повеке ја заслужи титулата. Гледано од речиси секој аспект.

Хамилтон само нека оди да вози картинг бе, таков пичкар да се спасува, Маса цела сезона возеше фантастично без ниеедна грешка и на крајот педерски ПРЕДАВНИЧКИ да го победат тоа не е фер стварно. :(

Уште еднаш ќе кажам, Маса не возеше маестрално цела сезона и му одеше во прилог тоа што Раиконен беше очаен.
Инаку доколку Глок намерно го пушти на Хамилтон, тогаш Ферари се заебани во нивен стил :)

Уште еднаш ќе кажам, Маса не возеше маестрално цела сезона и му одеше во прилог тоа што Раиконен беше очаен.
Инаку доколку Глок намерно го пушти на Хамилтон, тогаш Ферари се заебани во нивен стил :)
Нивни стил ќе беше ако Хејки го пропуштеше Хамилтон, а не Глок Хамилтон. Тогаш сите ќе разберевме. А ова е веќе педерски :)

Нивни стил ќе беше ако Хејки го пропуштеше Хамилтон, а не Глок Хамилтон.
Не зборувам за пропуштање, туку на педерски начин да стигнеш до победа. Тоа е второто име на Ферари - Педери!!!

Не зборувам за пропуштање, туку на педерски начин да стигнеш до победа. Тоа е второто име на Ферари - Педери!!!
Епа брат, според твојава теорија, штотуку и вие добивте второ име.

Незнам што му беше работава на Глок, зошто да не си извози реално без да попушта тој игра за пари ебаму предавникот сега што ке му дадат некоја пара ке ја утне цела работа и пичку матер, да бев таму ке го убијав искрено многу ме изнервира и ми идеше да заплачам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom