Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Even as Massa crossed the line, Hamilton was only sixth and the Brazilian was the champion. But as Vettel and Hamilton slammed out of the final corner, Glock’s Toyota was slowing in front of them.:nesum:

Не е логично тој што победил најмногу пати да не е шампион.... :tapp::tapp:
Затоа јас сакам да се врати стариот систем на бодување, кој беше тргнат поради антишумахеризмот кој воведе нови правила во Ф1, многу од нив дебилни, среќа што и ги тргнаа. Но некои од нив.
Туку, сега ќе се случи нешто што најмногу ме нервира. Од секаде ќе изникнат фанови на Хамилтон, како што е случајот во фудбалот со Манчестер Сити, Челзи и Хул Сити. И тоа по принципот - кој ќе победи - за него ќе навивам.:tapp:

Хаха, гелцев и кафе. Абе стврано појма сте немале вие. Лани, хамилтон цело време беше на подиумот ама немаше победа, па пак беше прв со вкупно собрани поени. Остави ја ти таа филозофија со првото место. Поени се гледаат овде. Маса 5 пати не освои НИЕДЕН бод, хамилтон 3, ај објасни го тоа?

Site zboruvate za titulata vo vozaci ajde da ve slusnam vo konstruktori ili sega pa toa ne e vazno :pos2::pos2::pos2:

Незнам што сите што се за Мекларен јадат гомна за Шумахер ... он за Хамилтон е господ и ако он освоеше титула вака ќе ја вратеше

Хаха, гелцев и кафе. Абе стврано појма сте немале вие. Лани, хамилтон цело време беше на подиумот ама немаше победа, па пак беше прв со вкупно собрани поени. Остави ја ти таа филозофија со првото место. Поени се гледаат овде. Маса 5 пати не освои НИЕДЕН бод, хамилтон 3, ај објасни го тоа?

Da be nemame ti imas najmnogu :vozbud::vozbud::vozbud:Vozac koj ja posakuva tolku titulata i e zelen za naslov za br eden vozac vo F1 ke se bori za prvo mesto ne za 5-6-to

Da be nemame ti imas najmnogu :vozbud::vozbud::vozbud:Vozac koj ja posakuva tolku titulata i e zelen za naslov za br eden vozac vo F1 ke se bori za prvo mesto ne za 5-6-to

Нај смешен пост ЕВЕР. Значи сега хамилтон требаше да брка прво место на тркава а? лол:pos2::pos2::tapp:

па ја знам дека се гледаат поени ја кажувам дека тое е неферски..... треба да се гледаат победи

Незнам што сите што се за Мекларен јадат гомна за Шумахер ... он за Хамилтон е господ и ако он освоеше титула вака ќе ја вратеше

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Ova od McLaren Fanovite e apsurd Hamilton da go sporeduvat so Shumi

Па да де, но сепак ќе биде пропуштање :) Културно пропуштање.

П.С. Црнецов сите го мразат затоа што е арогантно копиле и сега поради него го мрзам цел Мекларен. Иако сум цело време навивач на Ферари, порано ги почитував Хакинен и Култхард и ми беа интересни дуелите, но сега Хамилтон се однесува на трката како шеф. Не може ни да биде новиот Шумахер, затоа што Шумахер во секоја трка имаше почит кон постарите колеги кои возеа.
Не за џабе сите возачи денес му давале искрена поддршка на Маса.

Site osven Glok!:jaj:

Море кукање од овие што навиваат за Ферари :pos:
Па кај бевте кога на претходната трка Раиконен го пушти на Маса.
Кај бевте лани кога Алонсо го уништи на Хамилтон со неговиот идиотизам.
Назад читав дека Шумахер имал почит. Толкава почит што пред десетина години го истурка Дејмон Хил на последната трка за титулата (по што беше казнет) а истото се обиде да го направи и наредната година ама за среќа самиот излета. Хамилтон ја заслужи титулата, дефинитивно е најкомплетниот возач во моментов во Ф1, а Маса, како може да биде Шампион некој што не знае да вози на дожд???

Нај смешен пост ЕВЕР. Значи сега хамилтон требаше да брка прво место на тркава а? лол:pos2::pos2::tapp:

Gledaj Motogp i drugite moto sportovi imase nekade 100 poeni razlika Rossi od Stoner i pak se borese za podium e toa e borec za titula.Ne znam koj nema poima

Море кукање од овие што навиваат за Ферари :pos:
Па кај бевте кога на претходната трка Раиконен го пушти на Маса.
Кај бевте лани кога Алонсо го уништи на Хамилтон со неговиот идиотизам.
Назад читав дека Шумахер имал почит. Толкава почит што пред десетина години го истурка Дејмон Хил на последната трка за титулата (по што беше казнет) а истото се обиде да го направи и наредната година ама за среќа самиот излета. Хамилтон ја заслужи титулата, дефинитивно е најкомплетниот возач во моментов во Ф1, а Маса, како може да биде Шампион некој што не знае да вози на дожд???

Он прави тоа што треба да освои титула сам ,а не зима пиони без мозок да му помогнат...

Он прави тоа што треба да освои титула сам ,а не зима пиони без мозок да му помогнат...
Ок, да речиме дека си во право, но тогаш зашто на претходната трка Раиконен го пропушти Маса во далеку посомнителна ситуација од оваа денес?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom