Форчн, СРЕЌЕН РОДЕНДЕН! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ninja
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве и од мене специјален поздрав до славеничката! :helou:

Иако не ја познавам, ми оставила впечаток не само на умна девојка туку и на многу весела особа.

Затоа предлагам роденденската порака на Ninja да се прифати in moderation, бидејќи од премногу веселба може и глава да боли. :wink:

Друго што ми остави впечаток (под претпоставка дека на сликата на аватарот е Fortune) се нејзините неверојатни очила. Реков ако може, би било убаво да ја задоволи љубопитноста кај некои од нас, онака роденденски, кога смее да се праша за некои работи подиректно, и да сподели со нас за која марка се рабoти и од што се направени, зошто нешто слично барем јас немам видено.:smir:

Среќен роденден Fortune!

sampcf5b2a4116cbb125.jpg

Среќен роденден!

Ооооо....
ЧЕСТИТ РОДЕНДЕН!!!
Многу здравје,среќа и радост ти пожелувам.
:back:

СРЕКЕН РОДЕНДЕН

Среќен роденден ти пожелувам здравје,љубов,среќа во животот и се најубаво:smir:

Среќен роденден, се најубаво

Среќен роденден

Sreken rodenden Adrijana, se najubavo vo zivotot i neka ti se ispolnat site zelbi. :helou:

Златна СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!
Се најубаво,сите желби да ти се исполнат и да бидеш среќна,исполнета и да имаш многу убави мигови исполнети со забава,безгрижност,смеа.Моменти со луѓето кои ги сакаш и те сакаат и моменти кои секогаш ќе ги памтиш и ќе се сеќаваш на нив и ќе ти го одземаат здивот секогаш кога ќе помислиш на нив.

Среќен роденден, се најубаво и најдобро во животот. :smir:

Нека деновите во животот ти се најубави. Нека ти се случи се што е убаво, а промаши го сето она што е лошо. Нека животот ти биде како сон. Замисли си нешто најубаво, најслатко, додади на тоа бескрајност, прошири со вечност, украси го со ѕвездите. Тогаш ќе знаеш колку ти посакувам за роденден. :smir:

Fall_Red_Rose.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom