Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Ја апдејтував, конечно. Почнав сезона со Бирмиргам, да се надеваме на опстанок :pos:

Дајте бе да се организираме више, да напрајме еден кајгана клан... Ваљда ќе ископам ја некое другарче со солидна машина и нет конекција... Па ќе пробаме... Теее мајку му, вие сакате да играме десетина души, и да лета...:)

ja updateuvav aj sea samo nekoj dobar server da se stai i to :helou: da pocneme da se pleskame

Мал хелп.

Јас имам иста верзија, и Марко - Гарфилд ја има истата верзија
сакаме да играме заедно 1 против 1, ама нешто не не пушта,
копираме Ip адресите, и вика Unable to connect to server

Кај грешиме или што е проблемот :)

Мал хелп.

Јас имам иста верзија, и Марко - Гарфилд ја има истата верзија
сакаме да играме заедно 1 против 1, ама нешто не не пушта,
копираме Ip адресите, и вика Unable to connect to server

Кај грешиме или што е проблемот :)

Преку каков интернет сте врзани?

Дајте бе да се организираме више, да напрајме еден кајгана клан... Ваљда ќе ископам ја некое другарче со солидна машина и нет конекција... Па ќе пробаме... Теее мајку му, вие сакате да играме десетина души, и да лета...:)
Ајде бе .. ја си имам партнер Русинот ти најди си и 2-2 да не сецка ... :je2:

само football manager 08 топ е напраена играта,само со заебано е тоа со судат многу офсајди и тоа ме вади од такт:vozbud:

само football manager 08 топ е напраена играта,само со заебано е тоа со судат многу офсајди и тоа ме вади од такт:vozbud:

mene ic ne mi sudi ofsajdi. nanogu mi idi lastik da mu manam koj ke mi ponistva po 5 gola na natprevar. to e edinstveno nesto so ne cini. se drugo e ludnica

Ајде бе .. ја си имам партнер Русинот ти најди си и 2-2 да не сецка ... :je2:

Хихихи... Иако јас би сакал да сме цела багра... Нема проблем друже, двајцата ме имате на мсн, го прифаќам предизвикот:)

со новиов пач нема многу поништување на голови

А некој пач да има и слики барем на попознатите играчи ...

Ако сакаш слики инсталирај си ја Фифа Менаџер,многу просто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom