- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 3.188
- Поени од реакции
- 5.337
Na telefon ima?Кого го интересира за ФМ 25 кога го имаме CM 01/02 бесплатен веќе 20 години со редовни абдејти два пати годишно![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Na telefon ima?Кого го интересира за ФМ 25 кога го имаме CM 01/02 бесплатен веќе 20 години со редовни абдејти два пати годишно![]()
Со малку чепкање дечкиве викаат дека можи да работи на андроид без проблем, јас никогаш не сум пробал и не знам како но разгледај и можеби ќе успееш.Na telefon ima?
isoriver.com
www.intowindows.com
Jas ja kupiv posobeno deka e na popust sega na nekoi 30e za blekfrajdej. Od koga izleze dosega pustija nekolku pacovi.fm26 si vleze glatko u top 10 najloso recenzirani igri na Steam, mislev da ja zemam odma posle izlaganje ama ke cekam da ja sredat so patchovi i najverojatno nisto od igrava ovaa godina, tek Januari ako e igriva ke bide kupena, nema poenta sega.
Mnogu loso reagiraa lugevo na UI-to, na promenite sto gi donesoa, i na mnogute bagovi, izvadija produkt koj uste ne e finaliziran i imase edno rivju koe dolovi dobra poenta, radi vakvite pricini i bagovi sto sega postojat vsusnost ja odlozija 25kata, za da sega izvadat nedovrsen produkt. I neka kaze koj sto saka, toa sto vlozija energija i trud da vovedat zenski fudbal gi pokosi, neam nisto protiv toj sport ama ne ja gledav potrebata tuka da teraat na inkluzivnost za da gi zadovolat woke apetitite. I po ne znam koj pat se potvrduva, go woke, go broke. Prvo cela edna verzija i sezona preskoknaa, za da sega ja izvadat najloso recenziranata FM vo istorijata, premnogu slucajnosti se toa.
Ubavo e sto sakaat da vovedat promeni i ja nekako osekav potreba za toa, ama chemu zenski fudbal? Pa i devojki sto ja igraat igrava, ne se zamaraat so toj fudbal, tocno nula publika kaj fudbalskite fanovi koi pod difolt se fanovi i na igrata, ima zenskiot fudbal, i ne e napraveno ova za da donesat poveke publika tuku zasto mora da zadovolat drugi apetiti koi vrska nemaat so gejmanjevo, ko sto pravat i mnogu drugi gejmerski kompanii momentalno. I ko sto i uvek biduva, finalniot produkt e sranje.
Ima li da gleas toa tockite od gore, ja samo taka ja igram, ako ima ke ja zemam najverojatno do kraj na godina, ako i toa e trgnato totalno zz ke dobie od mene. Za zenite muabet da ne pravam, da imase opcija pri instalacija toa da ne se instalira, instantno ke bese stiklirano.Jas ja kupiv posobeno deka e na popust sega na nekoi 30e za blekfrajdej. Od koga izleze dosega pustija nekolku pacovi.
Mn e ponavlezena vo detali, imas poveke kontrola nad se i definitivno UI bara naviknuvanje se e nekako negde piknato ima preeemnogu podmenija. Mislam deka delot so UI ni e muskulna memorija poke, bara naviknuvanje ama ne e los...
Prejako e so ima sega fakticki 2 taktiki, t.e. 3. Edna e In Possesion, 2. Out Of Possesion, 3. Combined.
Koga da vas instrukcii pravis vo sekoj del od terenot i gedas kako i na koi pozicii bi igrale igracite so instrukciite. Za sekoj del od terenot i igrata imas da podesis instrukcii so realno ova e bas jako..
E sega koga se bagovi vo prasanje me nervira so go nema povekje Drag and compare sistemot kaj taktkata ako menuvas igrac ne kazuva kolku dobivas i gubis vo atributi kako prethodno iako seuste rabotat na toa..
So mnogu pacovi ama mislam ke ispadni odlicna samo bara mnogu naviknuvanje..
Toa so zenskiot fudbal ne go ni gibam iako citam deka na nekoi koi igraat godini FM im se dopagja.
Edinstven problem e to da kazea deka pokasno ke go stavat vo prodazba ke bese podobro ama denes se pustaat vo Early Access ili Beta nazalost. Review se podobruvaat i na SI forumot so sekoj patch. Ke ja sredat.
ima, kamerata e malce cudna tockite se malce pogolemi ama ima posobeno vo Highlights i sansi mozi da pokazuva isto vo 2D samo si odbiras...Se nadevam i jas deka nema da go trgnat posto realno site barem poketo od nas igrame fm poradi tekstot a ne poradi grafika, ako bese taka ke igavme fifa.Ima li da gleas toa tockite od gore, ja samo taka ja igram, ako ima ke ja zemam najverojatno do kraj na godina, ako i toa e trgnato totalno zz ke dobie od mene. Za zenite muabet da ne pravam, da imase opcija pri instalacija toa da ne se instalira, instantno ke bese stiklirano.