Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
дај кажете некој добри млади напаѓачи

Кажувајте брзо лево крило под хитно ми треба,само немојте некое скапо....Менез го купив,очаен е....:) :(:(

дај кажете некој добри млади напаѓачи
[FONT=&quot]Pato, Aaron, Sergio Aguero, Carlos Vela, Bojan Krkic, Henry Saivet[/FONT] ...

Е сега и јас нешто да прашам... Како да направам да играм против еден другар и колку троши интернет

И уште нешто:) како да направам во Италија да може да се купуваат повеќе од еден играч што не е од Европа

:helou:

За да играш мрежно со некој друг на FM треба прво еден од вас да креира нова игра/првенство...потоа тој шо сака да се приклучи на тоа веќе креирано првенство треба да оди на опцијата Network и да одбере Join other game...кога ќе кликне на тоа му се појавува прозорче на кое пишува Enter the network address of the server...тука треба да ја напише IP адресата на која шо сака да се приклучи...значи другар ти претходно треба да ти ја кажи неговата IP адреса за ти да ја впишеш во прозорчето...откако ќе ја впишеш неговата IP адреса кликаш Ок и веќе си поврзан на првенството кое тој веќе го креирал...е сега колку троши интернет незнам,но мислам дека не троши многу бидејќи нема многу графика на FM...иначе во италијанско првенство не можиш да купуваш повеќе од 1 играч кој не е од ЕУ , и ништо неможиш да направиш за да го промениш тоа...тоа се правила на Калчото..хе хе..затоа играј некое друго првенство...таму можиш да земаш повеќе души шо не се од ЕУ

Не троши многу интернет, пробајте еден саат поиграјте па види, ако ви се свиѓа продолжете

Ако има некој ваков тим...нека ми прати screenshot по ПП! :) :)

manchesterunitedxg2.jpg

Кој едитор го користеше?:helou:

Ако се е чисто браво тогаш.Јас на 2005 успеав така да купувам ѕвезди, ама тешко е да ги собереш сите во еден тим и да ги уиграш.

Еј и кој менаџер е ова?Championship Manager?Јас го играм Football Manager, овој ти што го играш со години го немам допрено.

Фифа менаџер е ... пушташ 3-4 тима и си префрлаш играчите во еден тим (=

Го може тоа и на ФМ.Нов јузер и ги префрлаш, само многу често одбиваат ако е ривалски или послаб клуб.

Ако се е чисто браво тогаш.Јас на 2005 успеав така да купувам ѕвезди, ама тешко е да ги собереш сите во еден тим и да ги уиграш.

Еј и кој менаџер е ова?Championship Manager?Јас го играм Football Manager, овој ти што го играш со години го немам допрено.

Па тешко беше се додека да се уиграт. Сега партал прават, тепам по 5-1 5-0 :) :)
Инаку е Фифа Менаџер 08

Фифа менаџер е ... пушташ 3-4 тима и си префрлаш играчите во еден тим (=
Нема врска. Не знам како да ги префрлувам така како што викаш.
Се е чисто бре луѓе. Само не можам да ги најдам сите направени трансфери, бидејќи не ми се во една сезона. Еве најдов нешто...ама не е ништо во споредба со тоа што треба. Toa се најскапите трансфери во сезоната. Погледнете!
transfersjw4.jpg

А ова Тотал што е доле десно, се потрошените милиончиња во една сезона.
Во сезоната 2007/2008 потрошив 854м а во 2008/2009 165м.

Кј се дава толку пари за коЊо :)

btw.. Championship неможе префрлање играчи, брз е и затоа го сакам (=

Кј се дава толку пари за коЊо :)

btw.. Championship неможе префрлање играчи, брз е и затоа го сакам (=

Па 4-5 пати ме одбиваа, и се изнервирав и дадов едно 30м повеќе. А правеше лом во Барселона, кај мене не може да шутне на гол и го наседнав на клупа цела сезона...хаха и сега оди на Трансфер листа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom