Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Bicfali, Dica, Ropotan, Lobont, Bailly, Fellaini, Kuzmanovic,...проверете ги играчиве, будали се! :helou:

ај ако знае некој како се игра football manager преку нет да ми објасни фала однапред

Ако ви требаат голмани, земете ги Бен Фостер и Рон Роберт Цилер од Манчестер, едниот е во резерви, другиот во младинска. Јас го отпуштив Ван Дер Сар, и сега овие двајца ми се менуваат и бранат. Ѕверови се, веднаш добив понуди од Челзи, Арсенал, Астон Вила и Њукасл за нив двајца.

За фудбал манаџер треба некоја игра да инсталираш или како чаразај така нешто е ?

Најобична игра, како сите, инсталираш, кракот и толку. Само што не зафаќа многу:). Играта се вика FIFA Football Manager 2008 :).

Најобична игра, како сите, инсталираш, кракот и толку. Само што не зафаќа многу:). Играта се вика FIFA Football Manager 2008 :).

Се вика Football Manager 2008.А Марек Хамсик е живо лудило, кој го купил не зажалил.И Фебијан Бренди исто.

luge jas dadiv 61 milion+sidvel,makelele i pizaro za diego od werder
a jak li se prave diego?
daj kazete koi se najaki igraci od site pozicii po eden
mladi da bidat i posle da se pravat mnogu jaki

LOOOOOOL многу си дал бачко, поарно да си го зел Carlos Vela ем поефтино, ем подобро, ем може да игра AMC и ST.

LOOOOOOL многу си дал бачко, поарно да си го зел Carlos Vela ем поефтино, ем подобро, ем може да игра AMC и ST.
jbg toa ti e transferot se na se e okolu 80 miliona:vozbud:
a inaku ne mi kaza dali mnogu se zajaknuva
i daj kazi koi igraci da gi zemam sto se mladi a ne poskapi od 20 milioni(na sekoja pozicija po eden kazi)
a pandev dobar li e?

ninis,saivet,saunier,guilherme,granero(ама мн е скап),kuzmanovic,zapater,cahais,obinna,kerlon,menez,giovinco ако ги пишам сите ке ми требаат две страни

Lugje seriozen problem- Ja zemav ja igrav Cm2001/02 Updejtiratana ama ja izbrisav i ja zemam pak da ja instaliram i mi javuva problem od kako ke ja instaliram i sakam da ja startuvam igrata i mi javuva ERROR v3.9.68 Langlib..cpp 479 go zedov i patch od internet od oficijalnata strana ama dzabe pak istoto mi go javuva pomosss

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom