- Член од
- 7 јули 2011
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 31
moze nekoj da dade link od kade moze da se simne fm 2014 ama so orgnial igracite fullka da bide ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ви покажам само неколку фаци од тренериве кај мене во клуб:
Прво најновото освежување на клупата:
![]()
После фраерот од младинската школа:
![]()
Љубовникот од Азурниот брег:
![]()
И секако, легендата Бруно Конти:
![]()
П.С. Имав на другите сејвови уште еден скаут со наочари за сонце али сега не може да го најдам...
Како е играва, стабилна, има/нема крак...? шо конфигурација бара?
Оти бе, навистина ме интересира, пошто зедов нов лаптоп и барам некоја игра да пробам занимација стара краста фудбалска да се исчеша...пес 14 не ја бива шо не ја бива, да пробаме менаџеров...
http://www.systemrequirementslab.com/cyriОти бе, навистина ме интересира, пошто зедов нов лаптоп и барам некоја игра да пробам занимација стара краста фудбалска да се исчеша...пес 14 не ја бива шо не ја бива, да пробаме менаџеров...
Све праиш. Све што праи Мурињо у Челзи, Роџерс у Ливерпул... само немој да праиш тоа што праи Мојс у manure, жити све. Освен, секако, ако не играш со manure.Може некој да ми објасне како се игра оваа игра дали играм натпревари или само местам тактика како топ елњвен шо е на фб?
Sent from my ST21i using Tapatalk
па би требало,као шо гледам спецификации на телефонот,ама ти симни си ја преку торент ,испробај си ја , може и многу место на меморија да ти зафаќаДа прашам само,дали може да ја играм football manager handheld 2014 на lg optimus L4??![]()
Барај nosteam names fix на гугле.momci, ve molam za pomos ... ja instalirav igrata od zamunda pravam new game i iminjata na igracite mi se nekoi nepoznati nema nikoj od poznatite :/
chare nekoe znaete ?