Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
moze nekoj da dade link od kade moze da se simne fm 2014 ama so orgnial igracite fullka da bide ?:)

Да ви покажам само неколку фаци од тренериве кај мене во клуб:

Прво најновото освежување на клупата:
XfZ6g2X.png

После фраерот од младинската школа:

AJcvrEu.png

Љубовникот од Азурниот брег:

sTmoeaH.png

И секако, легендата Бруно Конти:

kRmMZsB.png

П.С. Имав на другите сејвови уште еден скаут со наочари за сонце али сега не може да го најдам...

Покрај овие фраери - ги најдов и овие скаути.

P5ml9ey.png

IkvpKCy.png

П.С. Изгледаат скоро исто, само еден од профил, друг од анфас. :D

Како е играва, стабилна, има/нема крак...? шо конфигурација бара?

Оти бе, навистина ме интересира, пошто зедов нов лаптоп и барам некоја игра да пробам занимација стара краста фудбалска да се исчеша...пес 14 не ја бива шо не ја бива, да пробаме менаџеров...

Може некој да ми објасне како се игра оваа игра дали играм натпревари или само местам тактика како топ елњвен шо е на фб?

Sent from my ST21i using Tapatalk

Може некој да ми објасне како се игра оваа игра дали играм натпревари или само местам тактика како топ елњвен шо е на фб?

Sent from my ST21i using Tapatalk
Све праиш. Све што праи Мурињо у Челзи, Роџерс у Ливерпул... само немој да праиш тоа што праи Мојс у manure, жити све. Освен, секако, ако не играш со manure.

uJHf6jM.jpg

Метеори ми паѓаа на утакмицава едно 4,5 минути, после ок времето.

Парови и комбинации : Комплетен прирачник ..... :)

Oва случајно го најдов , буричкајќи на интеренов додека имав ситен мал проблем ..... ок, поентата ми беше дека ми помогна доста овој прирачник со објаснувања шо како функционираат различните улоги во зададени позиции и како правилно да ги комбинираш ..... до ситен детал супер убаво објаснето е и помислив да споделам за да погледнете и да ви се најде од помош .... текстот е голем , не можам да постирам, навистина ќе зафаќа голем простор .... затоа еве линк и , се надевам дека е супер;)

http://community.sigames.com/showthread.php/375632-Pairs-amp-Combinations-The-Complete-Series

Pairs & Combinations: The Complete Series

This is the complete guide for the Pairs & Combinations series, all parts will be added to this single thread for discussion and for simply making it easier to track. I will discuss the following topics:

• Goalkeepers
  • Central Defenders
  • Central Midfielders
  • Wide Men
  • Strike Partnerships
  • Team Instructions
  • Building My Team

Да прашам само,дали може да ја играм football manager handheld 2014 на lg optimus L4?? :)

Да прашам само,дали може да ја играм football manager handheld 2014 на lg optimus L4?? :)
па би требало,као шо гледам спецификации на телефонот,ама ти симни си ја преку торент ,испробај си ја , може и многу место на меморија да ти зафаќа :)

momci, ve molam za pomos ... ja instalirav igrata od zamunda pravam new game i iminjata na igracite mi se nekoi nepoznati nema nikoj od poznatite :/
chare nekoe znaete ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom