Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Една од најголемите победи што сум ги имал а да не е пријателски натпревар.

Ептен прецизни биле твојте , само 1 промашен од 8 шута кон гол :D

Screenshot_1.png[DOUBLEPOST=1394283364][/DOUBLEPOST]
Внукот на Хитлер :D
Раууууус ...... Шмииииитерлинг ..... Дојчланд убер алес ....:LOL:

Aleksandar Karafiloski_ News Inbox-7.png
Сум се пресмеал со играва ... Ми се повредува Фабиански (прв голман) а ги имам Кариѕо и Пачеко резерви , и читам да бидат работите уште полоши 4тиот голман е исто така повреден .... Кој го гледа него не сум го ставил ни во прв тим ми вика да биделе работите полоши ххахаха

Само шо го превзедов Фламенго од Бразил ..... Ептен чуден систем на натпреварување наидов од тоа во Европа :) Од кога до кога се зимски и летен трансфер период во Бразил ?! Моментално сум средина на Август месец и не можам да правам трансфери ..... :)

Само шо го превзедов Фламенго од Бразил ..... Ептен чуден систем на натпреварување наидов од тоа во Европа :) Од кога до кога се зимски и летен трансфер период во Бразил ?! Моментално сум средина на Август месец и не можам да правам трансфери ..... :)
Најглупо нешто е да водиш екипи од Јужна Америка, бог ти знае кога им почнува лигата кога им завршува.

На 12ката играв со Сао Паоло, триста табели ми покажува, купови, екипите играат со некои мртви формации, поставувам 4-2-3-1 систем поима немаат 3-4 месеци издржав и баталив.

Пак багот се повторува ... :ROFLMAO::LOL:

Сите со 4 недели тешка повреда .... скршен прст,хернија и шо ти знам .... Сега почнав и репрезентацијата на Шпанија да ја водам ... и таму,дури во исти период дури 8мина души .... па мора замени да повикувам во состав .... :noze:

Screenshot_1.png

Што кур е ова бе да му ебам мајката, и игра да ти ебам и компјутер мртов и мрш у пичку матер!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тотална доминација покажувам у сред Лондон и глеј што ми се дешава, секунда фалеше да го дупнам мониторов со бокс, ти ебам животот!

2i7srig.jpg

Ѓорче не јади гомна

Што кур е ова бе да му ебам мајката, и игра да ти ебам и компјутер мртов и мрш у пичку матер!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тотална доминација покажувам у сред Лондон и глеј што ми се дешава, секунда фалеше да го дупнам мониторов со бокс, ти ебам животот!

2i7srig.jpg

Ѓорче не јади гомна

2i7srig.jpg

Не знам шо се чудиш зашто ти укочило...

Утре ќе пробам пошто сега ако ми напраи донт сенд осеќам дека мониторот за ѕид ќе го залепам.
Нешто ти е заебано со Microsoft C++ Package, пушти го виндоусот да бара апдејти (control panel - windows update - check for updates ) и види дали се ти е инсталирано од мајкрософт додека не видел Ѓорче да се смее :D

Значи пак никој не ми одговори. Дали на некого му се случило да ги прати играчите на одмор, пример до кај 15-16 јули, а овие сами да си се вратат на 20 ЈУНИ? Кажете решение за ова, цела сезона килави ми се, умрев!

Има некој со оргинал верзија на играта и да е распожен за лига онланјн или куп?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom