Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најглупо нешто е да водиш екипи од Јужна Америка, бог ти знае кога им почнува лигата кога им завршува.Само шо го превзедов Фламенго од Бразил ..... Ептен чуден систем на натпреварување наидов од тоа во ЕвропаОд кога до кога се зимски и летен трансфер период во Бразил ?! Моментално сум средина на Август месец и не можам да правам трансфери .....
![]()
Утре ќе пробам пошто сега ако ми напраи донт сенд осеќам дека мониторот за ѕид ќе го залепам.
Што кур е ова бе да му ебам мајката, и игра да ти ебам и компјутер мртов и мрш у пичку матер!!!!!!!!!!!!!!!!!
Тотална доминација покажувам у сред Лондон и глеј што ми се дешава, секунда фалеше да го дупнам мониторов со бокс, ти ебам животот!
![]()
Ѓорче не јади гомна
Нешто ти е заебано со Microsoft C++ Package, пушти го виндоусот да бара апдејти (control panel - windows update - check for updates ) и види дали се ти е инсталирано од мајкрософт додека не видел Ѓорче да се смееУтре ќе пробам пошто сега ако ми напраи донт сенд осеќам дека мониторот за ѕид ќе го залепам.