Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Завршив првата сезона со Саутемптон, 8мо место. Ок сезона, но можеше многу подобро, во последно коло изгубив а Ливерпул победи и се качија на 7мо место што значи ќе играат Лига Европа.
9umx.png

За време на трансфер периодов ми стигнаа Костил голманче од Рен, Витињо од ЦСКА и Ревер од Миниеро за безпари, сега за сега ми изгледаат одлични сите 3ца поготово Витињо, кога го донесов цената одма ми ја покажуваше 6 милиони а една сезона пред да го земам за ич пари ЦСКА го платиле 10мил :eek:. Исто го купив Равел Морисон од Вест Хем за 7.5мил на 48 рати и не ми се веруваше дека успеав Серхи Роберто од Барса да го донесам за само 1,1 мил. а на минатата на секој можен сејв плаќав по 10 за да го земам! Се ослободив од сите што ги сметав за dead wood во тимот освен можеби Родригез и Зукулини ама ми стигнаа солидни понуди не сакав да ги одбијам. Купив 2ца регени (од кои што едниот ме кошташе 12 милиони ама скаутиве по 5 звезди му даваа а и мене ми изгледаше добар, десен бек Кристиан Нието) и Карлос Фиеро од Чивас за 4 милиони го начеав момаков изгледа предобар, го препорачувам на сите уште од сега.

u48y.png

Само што ја почнав новата сезона имав 3 тешки натпревари на гости со Ливерпул и Арсенал и дома со Тотенхем, ќе видиме како ќе оди оваа со новото младо месо во тимот :sneaky:
fbhk.png

дечки ја инсталирав оваја од замунда со се новиот апдејт и crash fix и на 9ти септември ми закочи..чаре нека помага некој :)

aca.png

додека барав со кој тим да играм од комшииве налетав на ова :) Газда на клуб е еден и единствен Аца ШМРКО Лукас . Па кој не би посакал ваков газда :) . а вистина е ова пред некое време стварно станал газда на клубов ама пред 2-3 недели се откажал . Изгледа им ги ишмркал линиите :)

Прегледај го приврзокот 77115

додека барав со кој тим да играм од комшииве налетав на ова :) Газда на клуб е еден и единствен Аца ШМРКО Лукас . Па кој не би посакал ваков газда :) . а вистина е ова пред некое време стварно станал газда на клубов ама пред 2-3 недели се откажал . Изгледа им ги ишмркал линиите :)

во јуни-јули го ставија за претседател а да пред некој ден се откажал баш читав по интернетот. Инаку, од србија почни си со Доњи Срем (нз дали е точно името) во прва лига.

во јуни-јули го ставија за претседател а да пред некој ден се откажал баш читав по интернетот. Инаку, од србија почни си со Доњи Срем (нз дали е точно името) во прва лига.

Со Звезда почнав да видам сеа што како уште пријателски играм а иначе така се вика тој тимот имаат некој Ашковски наш македонче позајмен од Партизан :)

Со Звезда почнав да видам сеа што како уште пријателски играм а иначе така се вика тој тимот имаат некој Ашковски наш македонче позајмен од Партизан :)

добар избор. Ќе ја прекинуваш серијта на партизан?

дечки ја инсталирав оваја од замунда со се новиот апдејт и crash fix и на 9ти септември ми закочи..чаре нека помага некој :)

Види на претходната страна имам објаснето како треба да се инсталира дали така ја имаш инсталирано

Тој Ашковски на секој менаџер има супер кариера и е прв избор лев бек во репрезентација. Не е нешто посебно, но за екипи од Белгија, Швајцарија, Португалија или пак за тимови од средина на тебелата во појакиве лиги е солиден.

Дај бе пишувајте ги вашите кариери, да го разработиме форумот. Јас да стигнам полусезона со Парма и ќе отворам тема.

на 14кава гледам во милан матри руши, гази све пред себе. Земајте го додека можете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom