Hellz Guardian
We do what we want
- Член од
- 2 февруари 2008
- Мислења
- 7.193
- Поени од реакции
- 1.821
Завршив првата сезона со Саутемптон, 8мо место. Ок сезона, но можеше многу подобро, во последно коло изгубив а Ливерпул победи и се качија на 7мо место што значи ќе играат Лига Европа.
За време на трансфер периодов ми стигнаа Костил голманче од Рен, Витињо од ЦСКА и Ревер од Миниеро за безпари, сега за сега ми изгледаат одлични сите 3ца поготово Витињо, кога го донесов цената одма ми ја покажуваше 6 милиони а една сезона пред да го земам за ич пари ЦСКА го платиле 10мил
. Исто го купив Равел Морисон од Вест Хем за 7.5мил на 48 рати и не ми се веруваше дека успеав Серхи Роберто од Барса да го донесам за само 1,1 мил. а на минатата на секој можен сејв плаќав по 10 за да го земам! Се ослободив од сите што ги сметав за dead wood во тимот освен можеби Родригез и Зукулини ама ми стигнаа солидни понуди не сакав да ги одбијам. Купив 2ца регени (од кои што едниот ме кошташе 12 милиони ама скаутиве по 5 звезди му даваа а и мене ми изгледаше добар, десен бек Кристиан Нието) и Карлос Фиеро од Чивас за 4 милиони го начеав момаков изгледа предобар, го препорачувам на сите уште од сега.
Само што ја почнав новата сезона имав 3 тешки натпревари на гости со Ливерпул и Арсенал и дома со Тотенхем, ќе видиме како ќе оди оваа со новото младо месо во тимот

За време на трансфер периодов ми стигнаа Костил голманче од Рен, Витињо од ЦСКА и Ревер од Миниеро за безпари, сега за сега ми изгледаат одлични сите 3ца поготово Витињо, кога го донесов цената одма ми ја покажуваше 6 милиони а една сезона пред да го земам за ич пари ЦСКА го платиле 10мил

Само што ја почнав новата сезона имав 3 тешки натпревари на гости со Ливерпул и Арсенал и дома со Тотенхем, ќе видиме како ќе оди оваа со новото младо месо во тимот