C
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Иначе имате забележано финансиите? трансфер буџетот го покачуваат постепено кога имате добри резултати...

Јас никад не гледам трансфер буџетот, секад гледам целосните финансии, зошто најчесто трансфер буџетот е многу поголем од целосниот буџет. Не знам како некои трошат цел трансфер буџет онака, јас сакам да имам потрошено максимум половина од целосниот буџет на почеток, за после најмногу четвртина, пример ако имам 100 милиони буџет, 25 само за трансфери.![]()

Ај бе ти светец, ќе ги штедам газдите жими куров.![]()

Не е за газдите бе, сакам да имам поголем буџет за напредување на тренинг центрите и другите работи кои треба да се надградат. Јас сакам со клуб да играм 10 сезони а не 2,3 и толку.![]()
Aбе океј е тоа ама зависи со каков тим играш и со каков ростер располагаш.
Не сакам јас да носам суперѕвезди во тимот, сакам тим со млади играчи да правам па затоа тренинг центрите се најважни. Може предизвикот да е подолг но повеќе се чувствуваш исполнето така со успесите на клубот. Вака, ќе земам тим со голем буџет, ќе земам сите добри играчи и ај напаѓај.

Земи го lazio и молете се со свињата дебела за некој денар повеке све ли му ебам![]()

Koja тактика ја играш дај пушти зш ја мојата ја измешав цела пробував други тактики али наместо на крај на сезона ја на полу и сеа неможам у колосек да се вратам.

![]()
може ќе треба 1-2 утакмици само дур да упали ко што треба...и глеас немам теам instructions... тоа за време на натпревар aplly advice...![]()

Неам ништо подесено а за instructions ти кажав не ставам ништо пред натпревар...него само во тек на натпревар идам apply advice на советите од асистентот...Ako ja имаш спуштено од некаде дај линк а во instructions шро имаш поднесено