- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Ја пеглам оргиналнава - драми е - мн. подобра е од минативе верзии, бар според мене -
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пензија ќе идеш, па после пак на add manager, така успевало, мада ја ќе чекам да излезе асална верзија или на крај краева ќе ја зеам, ако ептен добијам желба да играм, сеа за сеа онака ми е, свеедно.Кај мене на 30 Септември крашнува. Пробав и со идење на одмор тој период и со све, џабе..
Vredi da se kupuva ili ima nacin da se simne dobra verzija momentalno? Ne sledam kako odam rabotite, samo znam deka mi se igra itno.
А здравје, најкасно до 21 ноември ми стига целосната верзија. Искрено, мислам дека вреди да се купи, прошлата година тек негде декември-јануари излезе добра кракувана верзија, а дотогаш креаторите на играта пуштија мислам еден или веќе два апдејти. Ако не си во финансиска состојба сам да ја земеш, можеш да поделиш со уште другар-два (не мора да значи дека треба да бидете 2 или 3, може и 5-6 души да бидете, ќе ви се фати по 4-5 евра максимум) и заедно да играте. Може и наеднаш да играте, само на steam треба да бидете пуштени во offline mode. Поназад на темава имаш каде може да се земе клуч за негде 26-7 евра (од cdkeys), на zavvi е 2200 денари (мислам 28 фунти), со тоа што од zavvi да ја добиеш треба да почекаш едно 15-20 дена бидејќи добиваш хард копи (т.е. оригиналното двд).
Видов на официјалната страна ја продаваат $50, додека на fmscout беше под 30 фунти што и после претворањето иде поевтино. Има нешто грешка кај нив или имаат дозвола поевтино да ја препродаваат? Да би можел од кај би ја купил ти?Не купувајте од странство, затоа што има region lock и кодот нема да ви работи, освен ако не живеете во регионот од кај ви е купена. Значи за Македонија, треба да биде купена од Македонија или од околината.
Ќе ја купам утре ако е така работата. И онака ми е роденден, ќе се почестамВидов на официјалната страна ја продаваат $50, додека на fmscout беше под 30 фунти што и после претворањето иде поевтино. Има нешто грешка кај нив или имаат дозвола поевтино да ја препродаваат? Да би можел од кај би ја купил ти?
имаше нешто на нет демек на 29 да дадеш отказ и после на 1 октомври ќе можеш да продужиш и гајле немашКај мене на 30 Септември крашнува. Пробав и со идење на одмор тој период и со све, џабе..
имаше нешто на нет демек на 29 да дадеш отказ и после на 1 октомври ќе можеш да продужиш и гајле немаш