Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Овие Евертон се божји проблем, случајно видов вчера кај финансиите, имаат земено 5 кредити кои ќе ги исплаќаат до 2025, ќе одам да земам сеа играчи летово што немаат леб да јадат :D Молете се овие другиве поважниве да не ми побараат побогат договор :icon_lol:

Ја да се пофалам со AFC Wimbledon во првата сезона ја освоив лигата и се квалификував во трета лига :D

Овие Евертон се божји проблем, случајно видов вчера кај финансиите, имаат земено 5 кредити кои ќе ги исплаќаат до 2025, ќе одам да земам сеа играчи летово што немаат леб да јадат :D Молете се овие другиве поважниве да не ми побараат побогат договор :icon_lol:

Тоа е интересното. Охо колку очигледно ќе идеш во минус секој месец, со оглед што имаш за враќање 66 милиони евра (!). Македонска лига тактика за ова - земаш без пари играч - шиткаш следно лето и живуркаш некако. :D

Тоа е интересното. Охо колку очигледно ќе идеш во минус секој месец, со оглед што имаш за враќање 66 милиони евра (!). Македонска лига тактика за ова - земаш без пари играч - шиткаш следно лето и живуркаш некако. :D
Еден влез во ЛШ и решем проблем :D

Dark King
Не се важи ова, асистентот ја водел утакмицата :)

Dark King
Не се важи ова, асистентот ја водел утакмицата :)

Хахаха, знаев дека ќе реагираш за 00:00. Жими се, така ми се погоди, нема да те лажам сеа. Коа реков дека ќе ги победам - ќе ги победам. :D

Се случува, не викам дека не, иако шансите се 1:1000 :)

Се случува, не викам дека не, иако шансите се 1:1000 :)

Абе и шансите да ги победев Барса беа исти но ете. После поразот од Реал, мораше изненадување да падне. :D

Може линк за дресови и логови (значки) од македонските тимови? Го имам оној „пач“ од фм-балкан со наша прва и втора лига.

Euro Cup, премногу ми е дебилно. И глупи логоа имат. Ја подобри у пеинт ќе ги направам. :D

Може линк за дресови и логови (значки) од македонските тимови? Го имам оној „пач“ од фм-балкан со наша прва и втора лига.

Euro Cup, премногу ми е дебилно. И глупи логоа имат. Ја подобри у пеинт ќе ги направам. :D
еве ти линк само за дресовите мислам дека е ..

575327_3504268918562_1026921984_32802569_1162371777_n.jpg

Ја најдов :D Ова е принтскрин од мојот телефон, само ја инсталирав, утре ќе ја расчепкам убаво. Возењата во автобус од сега ќе се многу поинтересни :D

Кој сака да си ја инсталира нека ми пише ПП и ќе му објаснам како, дека е забранета пиратерија тука.

575327_3504268918562_1026921984_32802569_1162371777_n.jpg

Ја најдов :D Ова е принтскрин од мојот телефон, само ја инсталирав, утре ќе ја расчепкам убаво. Возењата во автобус од сега ќе се многу поинтересни :D

Кој сака да си ја инсталира нека ми пише ПП и ќе му објаснам како, дека е забранета пиратерија тука.
Хахаха
Ама одење и седење на факултет од јутра до сутра далеку поинтересно:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom