Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Повторно почнав нов сејв и пак со Портсмут исто како и првиот сејв,значи буквално кога земаш поголем тим како со чит да играш :confused:Барем си се порадував на победите ако не друго :ROFLMAO:Сега нови нервози,мисија во првата сезона да завршам во подобриот дел од табелата (топ10) па од следна сезона да одиме во ПЛ :)Ќе видиме како ќе оди овие Портсмут немаат некој тим,а богами ни пари немаат :LOL:

Портсмут пак паднаа во администрација, in reality.

До сега не сум водел тим од Франција, па сеа под моја палка ги земав Кан :D интересно составче имаат, пола од составот е 30+ а остала половина се максимум до 21 :pos:
Буџет нула, го земав ко слободен Пјер Воме ако ви текнува на таа црнчуга и у недостаток на квалитетен напаѓач некој си Словак поима неам од каде на позајмица :ROFLMAO:
Им ветив на бордот средина на табела, па сеа ке видиме :) коа ке завршам ке постирам и слики (ако вреди да се покажува) ;)

EbunX.jpg

mioLC.png

Прва сезона ја започнав со Woking најниска англиска лига. На крајот завршив 3 со 77 бода исто колку што имаа и 2 и 1 али имаа подобра гол разлика..Во плеј-оф изгубив од вториот и не успеав да се пласирам во повисока лига. Ми врати играта спомени, последно ја играв во 2004. Уште да ми кажите кој е најновиот пач и како се инсталирва би било супер xD

хаха добро како и да се викаат ке може да ми кажеш каде да го најдам ?

Официјален пач нема сеуште, а има апдејт само за трансферите од Јануари. Еве ти го, имаш таму и инструкции како да играш со него:

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6305

Можеби не се направени сите тимови, али овие поважните во поголемите лиги ги има сите.

Чекај па јас сега видов кој го дал голот.
Прееска само видов дека е во 93 мин.
Ванче Шиков xaxaa :eek: :pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom