Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Јас завршив прва сезона со Јунајтед и земав Премиер Лига со предност од три бода пред Тотенхем, во комјунити шилд на почетокот на годината изгубив од Сити на пенали, од Карлинг во финале на пенали изгубив од Челзи, во ФА испаднав 4-та рунда од Вила а во ЛШ во финале изгубив од Реал по примен гол во 89 минута. Инаку во врска со трансфери првата сезона ни продадов некој ни купив некој. Исто играм и со резервите и со младинците таму земав први места. Откако завршив прва сезона аплицирав за менаџер на Велика Британија на Олимпијада и ме прифатија и сеа чекам да играм. Инаку го земав Вијналдум од ПСВ за втора сезона ќе земам уште некој сигурно.

- go otvaram iso\.file -ot preku daemon tools . setup game , i instaliram sve kako sto treba vo poseben folder 2012 FM , e posle pravam upadate na 12.0.3 i posle kaj sto e plus uste eden fajl od zamunda crack for 12.0.3 mi pravi problem fm.exe fajlot sto e okolu 70mb pri negovo startuvanje mi bara berkelium.dll . i sea ja simnuvam od drugo mesto .

a gore sto si navel. valjda samo ne e tolku od instalacijata da iskopiram od skidrow vo folderot za instalacija ?? valjda treba i nesto drugo

- go otvaram iso\.file -ot preku daemon tools . setup game , i instaliram sve kako sto treba vo poseben folder 2012 FM , e posle pravam upadate na 12.0.3 i posle kaj sto e plus uste eden fajl od zamunda crack for 12.0.3 mi pravi problem fm.exe fajlot sto e okolu 70mb pri negovo startuvanje mi bara berkelium.dll . i sea ja simnuvam od drugo mesto .

a gore sto si navel. valjda samo ne e tolku od instalacijata da iskopiram od skidrow vo folderot za instalacija ?? valjda treba i nesto drugo

Толку е. Чиста инсталација, копирај фајловите за да го заобиколиш стимот, па после ставај update.

Од почеток коа ја симнав играм со ист клуб :) Е вака сеа до кај сум стиганл/шо сум стигнал :)
Играм со Accrington тим од 4 лига , прва сезона имав медиа предикшн околу 17 место завршив прво. Тесно ама сепак можам да кажам прилично лесно. Втора сезона завршив 8ми во трета лига , трета сезона завршив втор во 3та лига , сега сум втора лига и сум најголемо изненадување у лига 2ро место после 16 утакмици изиграни , направив многу трансфери тимот од корен сум го изменил имам многу слики ама нешто порано можеше од пц директно тука на форум да се ставаат ама сеа нешто проблем имам неможам да ја најдам опцијата ако сакате кажете ми како да можам од пц директно тука имам многу скрин шотови од играва :)

Има и 12.0.4 апдејт.

Со овој апдејт го поправиле и багот со месечните награди во Англија, ама не сакам нов сејв да почнувам, добро ми тргна со Њукасл на 12.0.4, а ми фалат признанијата за најдобар менаџер многу! :D

имам многу слики ама нешто порано можеше од пц директно тука на форум да се ставаат ама сеа нешто проблем имам неможам да ја најдам опцијата ако сакате кажете ми како да можам од пц директно тука имам многу скрин шотови од играва :)

Аплоадирај ги на www.pic.mk и вториот линк што ќе ти испадне внеси го тука преку иконата за внесување слики (дрвцето).

Со овој апдејт го поправиле и багот со месечните награди во Англија, ама не сакам нов сејв да почнувам, добро ми тргна со Њукасл на 12.0.4, а ми фалат признанијата за најдобар менаџер многу! :D

Не не не нема да започнеш нов сејв, самото ќе се поправи, поинаков е овој пач :) Слободно стави го :)

Табела прва година
nRlz.jpg

Трасфери
YbzUo.jpg

Втора сезона табела
aGZz.jpg

Трансфери
n5qgX.jpg

Трета сезона
tO5lY.jpg

Трансфери
IrvDC.jpg

Четврта сезона сум сеа ви кажав погоре 2ро место овие трансфери ги напраив
Hcg1C.jpg

Играч кој би го издвоил ( ги имам неколку вакви ама овој ми е спешл) регени доста добри имам у клуб.
935sy.jpg

Тим со кој играм
CtouU.jpg

Ако сакате од некој скрин шот пишете :)

Ај ве молам едно линкче по ПП да ја симнам ФМ12,не ми се иде на своја рака да не заебам нешто и прикрај ми е нетот затоа ако може еден сигурен линк:)

У младинска школа иам еден ист играч по 2 пати, да не знае некој шо е форава со багов?

За тие шо играат со балканскиве клубови како Динамо,Жлезда,Партизан еден хинт да си го земат Далибор Веселинович од Андерлехт добар напаѓач

Јас да ви се пофалам со моите мускетари:
Diego Noguera (Overview_ Attributes).pngFilippo De Vecchi (Overview_ Attributes).pngRaimond van der Meulen (Overview_ Attributes).pngRaymond Marechal (Overview_ Attributes).png

Ми плаче душава што нема излезено за Макинтош ова менеров.Мислам за пиратска верзија,излеа после нова година ќе биде и тоа. Има голема разлика помеѓу 2011 и 2012?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom