Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум поприлично сигурен дека збори за ФМ13 а не за ФМ12

Ја сум поприлично сигурен дека збори за ФМ13 а не за ФМ12

Еј да бе, ама вака праеше и на 2012 на почетокот и после се оправи ама не знам како. Малце сум ја утнала темата :S

Ќе се убијам жими се,немам веќе живци,пак истиот crash dump,крај на сезона 2014 и почеток на 2015,сФе да ви ебам SEGA,страшен состав пак склопив и пак ми се појавува crash dump !!

Еј да бе, ама вака праеше и на 2012 на почетокот и после се оправи ама не знам како. Малце сум ја утнала темата :S

Епа искочил крак ко што треба на 12ката, сега 13кава уште нема соодветен крак :)

Со кој тим играше ?

Само со Интер играм со тим составен пола од стандардни првотимци,а пола hot prospect players кои пак страшно се развиваат од месец во месец.

Ај ако сака некој нека ми го прати пачот со зимските трансфери што беа.. Неможам да го најдам низ темава..

a serious error was encountered and the application will close....

Да не имал некој проблем со оваа па да го решил??

ИГРАЊЕТО FOOTBALL MANAGER МОЖЕ И ДА СЕ ИСПЛАТИ
Познати се повеќе случаи на аплицирање за тренерска функција во фудбалски клуб од страна на лица чија допирна точка со фудбалот е освојување на Лига на шампиони на компјутерска игрица, но за еден млад Азербејџанец долгогодишното играње FM се исплатеше и тој стана тренер на ФК Баку.
  • instapaper.png

off.net.mk-25764.jpg

Азербејџанскиот фудбалски клуб чиј тренер од 2007-та до 2009-та година беше Ѓоко Хаџиевски, ФК Баку за нов тренер на својот резервен тим гоназначи Вугар Гулоглан Хусејнзаде. До тука нема ништо чудно во оваа вест. Проблемот е што Вугар има само 21 година и нема никакво искуство во фудбалот.
Од секогаш сакав да работам во фудбалот и играм Football Manager од 2002-та година", изјави Хусејнзаде.
Во неговата биографија стои дека тој дипломирал бизнис менаџмент во САД по што на почетокот на оваа година тој се вработил во ФК Баку како советник.
Клубот долго време бил во потрага по тренер за нивниот резервен тим, а во комбинација биле познати имиња како Жан-Пјер Папен, но челниците биле импресионирани од знаењето на нивниот млад советник и решиле да му го исполнат сонот.​

a serious error was encountered and the application will close....

Да не имал некој проблем со оваа па да го решил??
Да на сите им прави така , и никој не го решил чекај рано е убавата верзија после нова година излага

Имаше тука некој напишано како се прави она, симната ти е играта а утакмицата си игра ај ако може уште еднаш оти ме мрзи да барам. :)

ај ме замара еден другар
2013 нема асално кракната излезена уште така?
ондак за 2012, има ли апдејти да се направи со најнови трансфери ово оно?
и шо е разликата со fifa manager?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom