Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
JlioSrgioOverview_PrivateChat.png

:pos:

3cff4b107589042f5c69f1cce8c5bae6.png

stupidi.png

L6zWX.jpg
Од кај ги најде сликиве?
На последнава голманот : Fuck that shit I want to be a sideline referee

Од кај ги најде сликиве?
На последнава голманот : Fuck that shit I want to be a sideline referee

На community.sigames.com форумот, ама пиши на гугл funny fm 2012 screenshots и ќе ти искочат полно :)

јас го симнав од пајрат беј но сега кога почнувам нова игра не можам да го одберам т.е. не се појавува.

Најдов на замунда крак од скидроу,само читам коментари подолу дека крашувала играта,се замислувам дали да симнам...

него,ај да прашам иако сум поприлично сигурен дека не се губи ништо со новиот пач,ако пројде.

има шанси да го изгубам сејвот ?

Најдов на замунда крак од скидроу,само читам коментари подолу дека крашувала играта,се замислувам дали да симнам...

него,ај да прашам иако сум поприлично сигурен дека не се губи ништо со новиот пач,ако пројде.

има шанси да го изгубам сејвот ?
не би требало да го изгубиш сејвот но за секој случај напрај копија од фајловите во мај документс :D ако работи одма да ми го испратиш во пп :)

Работи одлично, јас го користам тој уште од кога искочи. Е сега не го симнав од замунда, од торентлич ама името на торентот, т.е. авторот де, исто е. Не се секирајте, ми нема крашнато ниеднаш. :)

пратете ми го само фајлот во пп било кој не можам замунда да отворам блокирана е кај мене :pos:

Симнав,инсталирав добро работи,Џену не е шала,кога ќе пише нешто нема лага :D

не можам пачов никако да го инсталирам -.- се инсталирам добро копирам крак и потоа влегувам во играта и пачот го нема. сепак македонскиве лиги ги има до 3-та што не е лошо.

Ај дај кажете некој солиден играч кој би сакал да игра за Свонси.. Прва сеозна со нив одкако ги превземав нив одкако ги вратив Хадерсфилд во прва лига.
Завршив на 7мо место со исто бодови со тотенхем кои беа 6то само имаа подобра гол разлика и не успеав да идам до лива европа...

Гастон Рамирез пробај довлечкај го,сосема добар напаѓач.
За одбрана пробај Бертранд на позајмица земи го.
Лука Тони исто пробај,стар волк е:D

Ај дај кажете некој солиден играч кој би сакал да игра за Свонси.. Прва сеозна со нив одкако ги превземав нив одкако ги вратив Хадерсфилд во прва лига.
Завршив на 7мо место со исто бодови со тотенхем кои беа 6то само имаа подобра гол разлика и не успеав да идам до лива европа...
bressan od bate borisov ,vrsaljko od dinamo ako mzoes zemigo ,kara od tromso ,i ako mozes povleci go yaya sanogo najjak napagac na igrava e garantiram !

bressan od bate borisov ,vrsaljko od dinamo ako mzoes zemigo ,kara od tromso ,i ako mozes povleci go yaya sanogo najjak napagac na igrava e garantiram !
2014/2015 сезона ја играм сеа.. вршаљко е во челзи саного во манчестер за другиве ќе видам сеа што како се.. ама како и да екупив некои играчи.. Конечно го земав Верати за 5 милиона, Гибс од арсенал и некои други за да имам остав за ротација..

Неубаво прочитав си реков прва сезона ти е со Свонси.
бтв со џенова третава сезона пепели правам од 15 утакмици во сериа А имам 43 бодови само еден икс против фиорентина во90+ ме клецнаа :@
лш незнам каква тактика да играм? со 5 во средина ? дај некој нека помогни

Неубаво прочитав си реков прва сезона ти е со Свонси.
бтв со џенова третава сезона пепели правам од 15 утакмици во сериа А имам 43 бодови само еден икс против фиорентина во90+ ме клецнаа :mad:
лш незнам каква тактика да играм? со 5 во средина ? дај некој нека помогни

Зависи какви играчи имаш.. Ако имаш склопено добро тимче протим некој екипи што ти се на твое и под твое ниво играј напаѓачки да ги пуниш со голови ама тоа дома :D.. А со појаки екипи ја 2 сеозна со Сандерледн им ебам матер на барса на реал со 4-3-2-1 very fluid i control горе си местиш...

Зависи какви играчи имаш.. Ако имаш склопено добро тимче протим некој екипи што ти се на твое и под твое ниво играј напаѓачки да ги пуниш со голови ама тоа дома :D.. А со појаки екипи ја 2 сеозна со Сандерледн им ебам матер на барса на реал со 4-3-2-1 very fluid i control горе си местиш...
во сериа А играм 4-2-3-1 и 4-1-2-1-2 наизменично претежно првата е играм..
и во лш исто првата али кога ќе дојдат појакиве прават мн шанси оти немам класичен Дмц , без него неможеш ќе те подујат шанси . а оваа 4-1-2-1-2 за лш не е баш слабо шанси се прават

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom