Football Manager 2012 - Општа дискусија

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
WTF?! Никад не ми се десило ова 3 дена по ред. Не е возможно онака во реалноста. Сфашта...
Знам дека не е, ова Club World Championship се ми заебе... Со Тотенхем утакмицата, 2-0 водам, 2-2 ми изедначија, играчите сите ми беа со по 60-70% спремност...

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Луѓе, да не отварам нова тема, еве овде ќе прашам.

Сакам да играм со македонски тим. За тоа ми треба пач 12.0.4. Го имам:

Симнатата лига, македонската во овој случај, треба да се стави во FM2012/editor data. Папката ја немаше, ја направив и го „залепив“ фајлот кој што требаше во папката:

Ја пуштам играта и ја нема македонската лига. Убаво се гледа на првата слика. Направив рестарт на играта 2-3 пати. Го пробав истото со други 'custom' лиги али без позитивен резултат. :(

/me wanna play

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам дека не е, ова Club World Championship се ми заебе... Со Тотенхем утакмицата, 2-0 водам, 2-2 ми изедначија, играчите сите ми беа со по 60-70% спремност...
Ротирај ги :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Ротирај ги :)
И те како ротирам, имам предобри играчи за резерви и си ротирам нон-стоп ама има и многу повредени... Сепак ова е немогуче во 3 дена 3 прем утакмици..
Луѓе, да не отварам нова тема, еве овде ќе прашам.

Сакам да играм со македонски тим. За тоа ми треба пач 12.0.4. Го имам:

Симнатата лига, македонската во овој случај, треба да се стави во FM2012/editor data. Папката ја немаше, ја направив и го „залепив“ фајлот кој што требаше во папката:

Ја пуштам играта и ја нема македонската лига. Убаво се гледа на првата слика. Направив рестарт на играта 2-3 пати. Го пробав истото со други 'custom' лиги али без позитивен резултат. :(

/me wanna play
editor data фолдерот треба да го направиш у Documents/Sports Interactive а не во Program Files...

btw, еден од подобрите голови што сум ги постигнал

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еден дечко фан на Манчестер потрошил два месеца во составување лига од 10 најдобри тима на Манчестер од историјата па до ден денес и ги ставил во една лига. Чисто за фановите да можат барем на игра да видат кој од кој е појак колектив :icon_mrgr:

Многу време и труд потрошил, алал нека му е, еве и линк кој сака да ја види неговата работа http://www.neoseeker.com/forums/55625/t1696457-bennymcs-man-united-historical-challenge/ , јас да ја завршам семинарскава и седнувам со The Busby babes :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.971
Поени од реакции
15.228

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Што биде со под-форумот што се зборуваше дека ќе се отвара за FM кариери? Дај не заебавајте и отворете таков под-форум... читајќи ги странските ми стана интересно.. зошто и ние да немаме? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Отворете такви теми повеќето и ќе има подфорум таков, таква е политиката :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Кад се нисам убио ... 3 црвени со 1 повреден коа веќе имав направено 3 замени и пак извадив поволен резултат :) Arsenal v R. Madrid (Information_ Overview).png

Kajgana Shop

На врв Bottom