Football Manager 2012 - Општа дискусија

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Со Њукасл освоив многу титули и уште сум во Favored Personnel на клубот o_O. Лани со Чезена обезведив опстанок и станав Легенда на клубот ебаго :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Изнервира ме управата, facilities downgraded и затоа ги заклав вака :D. Секако на 48 рати трансферите...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Изнервира ме управата, facilities downgraded и затоа ги заклав вака :D. Секако на 48 рати трансферите...
Мајк Ешли со голи раце би те задавил :D
--- надополнето: Nov 21, 2011 6:18 PM ---
Кај мене Волвс машала пазарење, во исти трансфер период ги земаа и Чарли Адам и Чик Тиоте :D

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Мајк Ешли со голи раце би те задавил :D
--- надополнето: Nov 21, 2011 6:18 PM ---
Кај мене Волвс машала пазарење, во исти трансфер период ги земаа и Чарли Адам и Чик Тиоте :D
Ешли го продаде клубот пред 2-3 сезони, овој новиот што ми е` е уште поголема циција :D

Патем, ти си само 61151 човек кој што му го греши името на Чеик Тиоте :D

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Леле ејјјјј...
Дефинитивно Премиер лигава е најинтересна за играње
Многу возбуда има во неа...
Почнав како невработен(слободен тренер)и нон-стоп си аплицирав по клубчињава(имам селектирано 3 лиги)
И шансата ми ја даде Астон Вила некаде кон крајот на декември и која беше на последното место
Вака така успеав да стигнам до 10 место
Последното коло играв против Манчестер и благодарение на мене Сити ја освоја титулата.Супер интересно беше последното коло...
Новава сезона Негде после првите 10 кола добив понуда од Валенсија ама ги одбив,склопив добар тим со кој ќе атакувам на 5-8 место и на еден од куповите.Моментално после 15 кола сум на 6 место.И имам многу лош распоред,све ми се наредени да играм со топ тимовиве еден по друг.Изгубив од Арсенал 6-3,сити ги тепав 5-2 со тотенхем изиграв 2-2,мачестер 1-3пораз и сеа ми останува уште со Евертон дома и со Челзи и Ливерпул на гости

Член од
6 јули 2006
Мислења
23
Поени од реакции
0
- Instalirav sve, mi barase i nekoj dlll fajl go srediv i toa, ali celo vreme ja startuvam i mi pali i steam istovremeno, sto e rabotava treba preku steam da ja igram ili ? aj neka pomogne nekoj 1 nedela se zafrkavam veke i nikako nemozam da ja sredam igrava,

plus pri instaliranje na fm.exe sto e okolu 70 mb, mi javuva problem so nekoj berkelium.dll ima nekoj ideja kako da go resam problemov

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ешли го продаде клубот пред 2-3 сезони, овој новиот што ми е` е уште поголема циција :D

Патем, ти си само 61151 човек кој што му го греши името на Чеик Тиоте :D
Шеик Тиоте :D
Ch=Ш во француски јазик.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Играјќи со Гробарите :) трет стрелец во тимот на крај на сезоната ми е :) никој друг туку Иван Иванов

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
- Instalirav sve, mi barase i nekoj dlll fajl go srediv i toa, ali celo vreme ja startuvam i mi pali i steam istovremeno, sto e rabotava treba preku steam da ja igram ili ? aj neka pomogne nekoj 1 nedela se zafrkavam veke i nikako nemozam da ja sredam igrava,

plus pri instaliranje na fm.exe sto e okolu 70 mb, mi javuva problem so nekoj berkelium.dll ima nekoj ideja kako da go resam problemov
Каков црн стим, откај ја симна?
--- надополнето: Nov 22, 2011 2:25 AM ---

Rebecca Black fan :pos:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сите вие што се буните колку е лесна играва, почнете нова игра и штиклирајте Enable Player Attribute Masking, идете On Holiday до 2021-ва година и почнете со клуб кој има слаби финансии.
Па да ве видам.

Kajgana Shop

На врв Bottom