Мајк Ешли со голи раце би те задавил![]()
Изнервира ме управата, facilities downgraded и затоа ги заклав вака. Секако на 48 рати трансферите...
Ешли го продаде клубот пред 2-3 сезони, овој новиот што ми е` е уште поголема цицијаМајк Ешли со голи раце би те задавил
--- надополнето: Nov 21, 2011 6:18 PM ---
Кај мене Волвс машала пазарење, во исти трансфер период ги земаа и Чарли Адам и Чик Тиоте![]()
Шеик ТиотеЕшли го продаде клубот пред 2-3 сезони, овој новиот што ми е` е уште поголема циција
Патем, ти си само 61151 човек кој што му го греши името на Чеик Тиоте![]()
Каков црн стим, откај ја симна?- Instalirav sve, mi barase i nekoj dlll fajl go srediv i toa, ali celo vreme ja startuvam i mi pali i steam istovremeno, sto e rabotava treba preku steam da ja igram ili ? aj neka pomogne nekoj 1 nedela se zafrkavam veke i nikako nemozam da ja sredam igrava,
plus pri instaliranje na fm.exe sto e okolu 70 mb, mi javuva problem so nekoj berkelium.dll ima nekoj ideja kako da go resam problemov
Чеик го изговараат, Чеик го пишав.Шеик Тиоте
Ch=Ш во француски јазик.
pa od zamunda skidrow ,1.90giga i dvata update 12.0.3 i crakot se instaliram mi pali steam i plus berkelium dll nekoj fajl mi bara i ne znam kako da ja sredamКаков црн стим, откај ја симна?
--- надополнето: Nov 22, 2011 2:25 AM ---
![]()
Rebecca Black fan![]()
Copy everything from the SKIDROW folder to the game installationpa od zamunda skidrow ,1.90giga i dvata update 12.0.3 i crakot se instaliram mi pali steam i plus berkelium dll nekoj fajl mi bara i ne znam kako da ja sredam
Има и 12.0.4 апдејт.pa od zamunda skidrow ,1.90giga i dvata update 12.0.3 i crakot se instaliram mi pali steam i plus berkelium dll nekoj fajl mi bara i ne znam kako da ja sredam