Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
sadas.jpg
Убедливо најдобар менаџер до сега, 3Д во целосната верзија сигурно ке се подобри и ке биде уште појако,има многу нереални промашувања но ако се сеќавам така беше и демото 2010 па после во целосната верзија и со пачовите се подобри.

Ќе се тепаат безброј часови изгледа годинава:vozbud: Според ова што го читам играва стварно јака е, ама ќе чекам уште 2 недели и тогаш ќе ја симнам, а дотогаш ќе исцедам уште колку што може од 10-та :)

Не знам зашто не ви се свиѓа скинот на некои, мене баш ми е по мерак, сиво со плаво :)

Само не ми се свиѓа што додека трае мечот го нема search барот а мене па баш тогаш ми текнуваат фудбалери кои сакам да ги проверам :)

Не знам зашто не ви се свиѓа скинот на некои, мене баш ми е по мерак, сиво со плаво :)

Само не ми се свиѓа што додека трае мечот го нема search барот а мене па баш тогаш ми текнуваат фудбалери кои сакам да ги проверам :)

Добра забелешка, и јас баш то го приметив дур ја играв :)

This Application has failed to start because d3dx9_41.dll was not found. Re-Installing the application may fix this problem

Ренсталирав 2 пати пак ова , помош

This Application has failed to start because d3dx9_41.dll was not found. Re-Installing the application may fix this problem

Ренсталирав 2 пати пак ова , помош

Проблемот е до DirectX.
Инсталирај најнова верзија компатибилна со твојот оперативен систем и пробај пак, не е до играта, имаш застарен DirectX.

До сега единствен баг што го заприметив е што дава да пријавиш 12 замени и на официјален натпревар. Првиот натпревар така се зафркнав, ми ги даде во резерви само првите 7 па немав ниеден напаѓач на клупа.

Hej, ja sum nov so FM, no ja igrav 10kata, i vo bilo koj tim koga bev manager, toa Squad Harmony mi bese slabo, :/

kako da odrzuvam normalno ili odlicno Squad Harmony?

fala odnapred

Почнав со Астон Вила на демото, прочачкав малце по играчите, праќав скаути и ми го препорачаа Арда Туран. Го купив дечково и можам да кажам дека на демото е направен многу добар. Ја владее средината, иако AMC му е природна позиција. Многу добар играч, со правилен тренинг чуда прави :)

Hej, ja sum nov so FM, no ja igrav 10kata, i vo bilo koj tim koga bev manager, toa Squad Harmony mi bese slabo, :/

kako da odrzuvam normalno ili odlicno Squad Harmony?

fala odnapred

Па обично играчите се љутат ако не ги санкционираш оние кои добиле црвен картон, ја обично само предупредување им праам, ретко со плата сум ги казнувал.
Второ, по победи или добри резултати ( пример, нерешено со јак противник гости ) по мечот кажи дека си задоволен од тимот, а и внимавај на прес конференциите што ке изјавиш за играчите бидејќи и тоа знае да влијае. Ја асистентот го оставам да се грижи за тоа па некад знае да изјави нешто што не треба ...

п.с. И нормално, што подобри резултати толку подобра хармонија во тимот ке владее.

п.п.с. А за 11кава, терам со истиот тренинг што го имав на 10ката, со истата тактика што ја имав на 10ката и со Тотенхем до Јануар сум прв, 2 порази имам се останато победи, без нерешено, Сити гости ги тепав, Арсенал гости исто, ги победив, Челзи дома ги победив, Јунајтед 2-0 ме победија али ги доминирав на ОТ и тн и тн. Така да, не сум апла имресиониран од ова, али се надевам дека за разлика од претходната верзија, 10 години по стартнава сезона ке има асални играчи а не истите на прсти да се бројат, по 2020 на 10ката хорор е, пример, најскап голман на Италија у играта беше 5м ДОЛАРИ, оцените му беа убиј боже ).

Па обично играчите се љутат ако не ги санкционираш оние кои добиле црвен картон, ја обично само предупредување им праам, ретко со плата сум ги казнувал.
Второ, по победи или добри резултати ( пример, нерешено со јак противник гости ) по мечот кажи дека си задоволен од тимот, а и внимавај на прес конференциите што ке изјавиш за играчите бидејќи и тоа знае да влијае. Ја асистентот го оставам да се грижи за тоа па некад знае да изјави нешто што не треба ...

п.с. И нормално, што подобри резултати толку подобра хармонија во тимот ке владее.

п.п.с. А за 11кава, терам со истиот тренинг што го имав на 10ката, со истата тактика што ја имав на 10ката и со Тотенхем до Јануар сум прв, 2 порази имам се останато победи, без нерешено, Сити гости ги тепав, Арсенал гости исто, ги победив, Челзи дома ги победив, Јунајтед 2-0 ме победија али ги доминирав на ОТ и тн и тн. Така да, не сум апла имресиониран од ова, али се надевам дека за разлика од претходната верзија, 10 години по стартнава сезона ке има асални играчи а не истите на прсти да се бројат, по 2020 на 10ката хорор е, пример, најскап голман на Италија у играта беше 5м ДОЛАРИ, оцените му беа убиј боже ).
Околу првиот болд... и самиот чин на праќање на асистентот на прес наместо лично твое присуство на истиот влијае лошо на хармонијата, без разлика што ќе каже асистентот. Барем кај мене вака беше, а знам и по форуми читав дека лошо за тимската хармонија е константно испраќање на асистент на пресовите.

Околу вториот болд, у глобала така е, али не мора и да значи дека секогаш е така. Не им праќај предупредувања на играчите после црвени картони, не ги пофалувај после добри резултати и партии, праќај го асистентнот константно на пресови и ќе видиш дека може и да нема добра хармонија во победнички тим. Пре би рекол: што подобри резултати толку подобар морал на играчите.

Иначе, за 11-кава пошто не сум ја изиграл, немам што да искоментирам. Али од она што го видов по нетов, изгледа примамливо, али ќе ја чекам конечната, таман после колоквиумската недела ќе излезе, па да можам целосно и на раат да и се препуштам на играва. :)

Back
На врв Bottom