Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
На 10.0 прво во четврта сезона ми мавна crash dump нешто, и симнав 10.3 пач.
Од 4-2-3-1 со крила преминав на 4-2-3-1 со згусната средина, и крилата како attacking midfild-ери, стварно перфектно функционира. Агресивно, со многу посед на топка. И многу голој постигнати, и уште помалку примени. Само и одбранбените треба сите четворица да се брзи, зато Карваљо се замени со Запата од Удинезе, Жирков лево место Ешли Кол. Сега и Алекс ќе лета. Напаѓачот е Агбонлахор, иако и Доргба функционираше одлично. Сепак сум само со него и со Стуриџ, и Ди Санто кој ќе лета, 8 и пол милиони за Артем Милевски дадов, чекам одговор. Тројца зад напаѓачот: Ешли Јанг, Јоан Гуркуф и Агуеро, зад нив пак Лампард и Есиен. Овде редовно влегуваат и Балак кој на местото на Гуркуф првата сезона го играв и ми беше најдобар стрелец, како и Џо Кол и Малуда, и Какута; Оби Микел, Џек Корк, Лиам Бридкут место Лампард/Есиен. 7 победи и 1 нерешен во лигата засега, 19-1 гол-разлика.
Пробувам принт-скрин, ама ми дава ова од фоумов, не знам оти нејќи од играва.

^Со кој тим и да играм обавезно Гуркуф го купувам, се повредува можеби почесто ама после кога ќе се вклопи станува ѕвер. Првата сезона кога го купив во Јунајтед беше повреден може вкупно пола сезона но во втората даде 20 гола и 14 асистенции.

^Со кој тим и да играм обавезно Гуркуф го купувам, се повредува можеби почесто ама после кога ќе се вклопи станува ѕвер. Првата сезона кога го купив во Јунајтед беше повреден може вкупно пола сезона но во втората даде 20 гола и 14 асистенции.

Нема повреда досега фала Богу, средина на октомври сум. 11 пати стартер, 1 од клупа - 5 гола и 5 асистенции.

Не се ни мачи со тоа, побарај некоја страна поназад, имаше некој ставено линк за крак, симни го и копи/пејст кај што ти е играта. :)

Го барав линкот не го најдов, за жал. Ако може некој да ми даде линк, но некој асолен, пробав со еден и ми јас заеба играта морав пак да ја спуштам :tapp:

Ево ги моите успеси со Manchester City.
Лево е првиот состав кој игра само во Англиска лига а десно е вториот состав кој игра во купови и во Лига на Шампиони ако стасам до 1/2 финале и финале не игра овај состав игра другиот првиот.
И да нагласам дека кога освоив Англиска лига освоив и Лига на Шампиони.

Имаш УЖАСНА трансфер политика, скапо купуваш ефтино шиткаш, плус вишок играчи имаш и не ти е добро склопен тимот.

Конечно завршив со колоквиумите, па ја завршив првата сезона со Евертон вчера. 3 место на крај во Премиер, и финале во Уефа купот, изгубив од Барса во финале 1-0. Сосема задоволен сум до првата сезона со оглед на финансииве на клубов и играчите кои ги имав. Да имав барем 1 асален стандарден CB може и ќе се борев со Челзи и Тотенхем за титулата до самиот крај. Али со Јобо и Дистин толку беа можностите. Иначе најбоље напад имам у лига. :icon_cool
untitl1274887773.bmp

Еве го и тимчето. Лажна 4-4-2 која фактички е 4-5-1 пошто Кејхил е доста повлечен назад, Буонаноте цела полусезона го немав на располагање. Добро што се врати Артета во вистинско време, Адриано го купив во јануари (7 милки ) и Адриен го позајмив од Порто колку да имам бекап у средина. И тоа е тоа. Толку пари имав. Сеа приоритет ми е појачување на одбраната. Особено RB пошто Невил е дрво, а и Хиберт не е нишо поарен. Средината ми е ок, може да зеам некој млад играч за замена. Нападот ми е супер, посебно Адриано и Кејхил растураат. И идеме на титула следна сезона ! :)

untitl1274885441.bmp

Слоновите ми понудија работа во април, и сеа на светско идам со нив. 4-5-1 ќе ги играм со Дрогба напред. Напад и средина ок се, али затоа одбрана и голман пациент до пациент.

Го барав линкот не го најдов, за жал. Ако може некој да ми даде линк, но некој асолен, пробав со еден и ми јас заеба играта морав пак да ја спуштам :tapp:

Еве.

Извини што не пишав синоќа, немав време да го барам линкот. :)

@fantomX
Веројатно користиш Windows 7,затоа оди ALT+F9 и ќе го најдеш принт скринот во Documents/Sports Interactive/Football Manager 2010/screenshots

Фала за Акси, па еве да видиме....

http://pic.mk/images/chelse1274897810.png

http://pic.mk/images/englishpre.png

http://pic.mk/images/chelsea2.png

Ова не ми се главните првотимци сите на првата слика, Гуркуф ко да го зарекнав се повреди со Франција изгледа, како и Ди Санто е поставен за против Рубин за да му кренам цена; се гледа по број на настапи мислам.
На трансфериве ќе се додај Милевски за 8 и пол милиони, му понудив и договор, ваљда нема да пропадни се; како и Ди Санто аут за слична сума, како новопечен аргентински репрезентативец со два гола против Австралија на пријателска. :icon_mrgr

Attachments

• Chelsea.jpg
    Chelsea.jpg
    20,7 KB · Прегледи: 36
  • English Premier Division.jpg
    English Premier Division.jpg
    12,7 KB · Прегледи: 15
  • Chelsea-2.jpg
    Chelsea-2.jpg
    14 KB · Прегледи: 10
Абе игра некој со Ливерпул тука да видам состав :smir:

ПОМОШ !!!!!!!!!!!!!!

Инсталирав ФМ2010, направив и кракови и све остало ама не ја отвара играта, ми пишува нешо: This application has failed to start because saAudit2005MT.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
А без крак бара ЦД, нормално...

ПОМОШ !!!!!!!!!!!!!!

Инсталирав ФМ2010, направив и кракови и све остало ама не ја отвара играта, ми пишува нешо: This application has failed to start because saAudit2005MT.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem
А без крак бара ЦД, нормално...

Епа кракот не е во ред, снимај ја пак и стај го кракот од девил_гај шо го имат постирано малку погоре.

Абе а оваа игра ке ја фака кај мене на пц инаку имам
80 гб хард диск
512 рам
2.63 гига херци процесор

Абе а оваа игра ке ја фака кај мене на пц инаку имам
80 гб хард диск
512 рам
2.63 гига херци процесор
ќе ја фаќа. а ако имашпослаба графичка исклучи 3D mode за да не ти кочи многу

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom