Football Manager и останати Manager игри!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
Kajk напиша:
brat ja vaka napraiv, go snimiv patch-ot kaj so mi e igrata u c:\ i posle go aktivirav da se instalira samiot, traese malce ama vredese. ako ne ti go faka, na srpskiot forum se zborese deka moze da ti e do igrata. probaj re-instaliraj ja ili probaj ja od drugo CD. ako nejke idi na www.fm-serbia.net i prasaj tamu ke ti odgovorat....toa od mene. gud lak
Gi prasav i tamu, ama ne mozea da mi pomognat. Vo sekoj slucaj, se dobro se zavrsi. Go locirav problemot i go resiv. Ne sum mozel da go instaliram patchot zasto ne sum administrator. Koga vlegov vo administratorski account i go instalirav, se zgaziv od smeenje. Ne znam kako mozev da bidam tolku glup i da ne mi tekne porano.

Momentalno igram so Mantova. Sega sum sezona 2009/10 i treba da igram kvalifikacii za Liga na Sampioni.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
коа пишувате што сте напраиле стајте некој screenshot од тимот или табела или нешо друго.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ете така,ај напраи и од составот screenshot

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
football manager 07 e najdobrata igra so menadziranje na fudbalski klubovi sto ja imam igrano ama imam eden preoblem vekje tret pat pocnuvam od pocetok bidejki stom stignam do 2009 ili nekogas uste vo 2008 godina computerot sam se restartira i ne mozam da ja loadiram igrata. a imav i po povekje save gameovi, no nikoj ne saka da se loadira i vvekje ne ja igram i samo za infornacija igraV so inter 3 godini so red gi osvojuvav site trofei, ako sakate dobri igraci eve vi mladi koi posle mozerte da gi prodaete mnogu poskapo i ke stanat zvezdi akinfeev(GK), pique(Cb), zapata(CB), marcelo(lwb), jansen(lwb), chiellini(lwb), vanden borre(rwb), micah richarde(rb), kompany(rb ili cb) potoa huddlestone(DM0, sahin(DM), morais(lm), adu(lw), kerlon(rw ili am), nasri(am), vela(am), aguero(am), sturridge(st), bojan(st), walcott(rw ili st), ima i mnogu drugi ama ovie mozete mnogu polesno da gi kupite. pozdraF............

rekord mi e 13-0 protiv az vo liga na shampioni a ibra dade 6 gola nemam poraz vo tri godini, transf. budzet 280m evra ke pobaram kade da iplodovam sliki e ke vi pokazam :)

Член од
19 февруари 2006
Мислења
134
Поени од реакции
6
Igram so Ajax momentalno sezona 2016/2017. Top igra .

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Prvata Manager so fativ da ja igram bese Championship Manager 3,sezona 98/99....posle toa ja igrav 01/02,spored mene najdobrata manager igra i prava klasika.Odkoa Sports Interactive otidoa u Sega malce izlite rabotava,ama igrite sepak si zadrzaa eden standard i po 15 godini uste se popularni i se igraat......

By the way,u novava Man Utd se napraveni zagreovi :icon_frow:icon_frow:icon_frow

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
cekajte sega malce.
na football manager 2007 igrav do 2017-2018 sezona so roma i osvoiv

6 tituli sampion na italija , 4 tituli sampion na evropa , pola od superkupovite ili taka neso gi osvojuvav i osvoiv 7 tituli sampion vo kupot na italija.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
jove_bt напиша:
football manager 07 e najdobrata igra so menadziranje na fudbalski klubovi sto ja imam igrano ama imam eden preoblem vekje tret pat pocnuvam od pocetok bidejki stom stignam do 2009 ili nekogas uste vo 2008 godina computerot sam se restartira i ne mozam da ja loadiram igrata. a imav i po povekje save gameovi, no nikoj ne saka da se loadira i vvekje ne ja igram i samo za infornacija igraV so inter 3 godini so red gi osvojuvav site trofei, ako sakate dobri igraci eve vi mladi koi posle mozerte da gi prodaete mnogu poskapo i ke stanat zvezdi akinfeev(GK), pique(Cb), zapata(CB), marcelo(lwb), jansen(lwb), chiellini(lwb), vanden borre(rwb), micah richarde(rb), kompany(rb ili cb) potoa huddlestone(DM0, sahin(DM), morais(lm), adu(lw), kerlon(rw ili am), nasri(am), vela(am), aguero(am), sturridge(st), bojan(st), walcott(rw ili st), ima i mnogu drugi ama ovie mozete mnogu polesno da gi kupite. pozdraF............

rekord mi e 13-0 protiv az vo liga na shampioni a ibra dade 6 gola nemam poraz vo tri godini, transf. budzet 280m evra ke pobaram kade da iplodovam sliki e ke vi pokazam :)
ej u pravo si za igrata. najdobar manager do sega bez konkurencija. inaku ne znam zosto kompjuterot ti pravi taka ja posteno si igrav do 2018 ali posle mi zdosadi i iskluciv.veke pocnav da gubam od so nemav pari i ne znaev so igraci da zeam site veke bea nepoznati.I za igracite stvarno se top OSOBENO aguero vela i marcelo.
samo edno me cudi kako ne go spomna NAJDOBRIOT NA IGRATA 16-godisniot SHERMAN CARDENAS. lugje NEMA podobar od ovoj veruvajte mi i toa na pocetokot go kupuvate za bez pari. nema podobar od nego!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
jove_bt напиша:

па можеш тука да ги ставиш

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
сум ја избришал цела папка во my docum. нема врска не ја играм појќе играта ме нервира и веќе досадна стана кој сакам можам да го купам сите ги победувам итн. итн....

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Абе подолго време не ја бев играл Fifa Maneger 07 и вчера ме фати нешто меракот и седнав ја играв околу 4саати и ја исклучив нели сичко нормално ја снимив прво и вечерта да ја уклучам повторно ке се уклучи и ке излезе таа рекламата на EA SPORTS ке заврши и одма право сичко е црно и комп. се врака на десктопо.А и порано сум ја играл немаше никакви проблеми.
Знае ли некој што е проб да ми помогне???

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
porano igrav championchip ne mi teknuva koja bese.Igrav so Juventus edna sezona slabo mi odese i me izbrkaa.Posle se ukluciv u Messina(tamu imase mesto:))I za dve godini osvoiv scudetto so 1 poen prednost.Inace igrav so mladinska skola taa godina koga gi zemav gi spasuvav od liga.Interesno e da se igra i so mali ekipi

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
еве го мојот тим...Атлетико Мадрид

И мојата серија со Јувентус

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
ај кажете некој централен бег за на Чампиончип менаџер 2007, ми треба еден.
Цената не е важна, ама тимот да го дава, не како тери, не го даваат и готово

Kajgana Shop

На врв Bottom