Football Manager и останати Manager игри!

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Абе знае ли некој од каде да направам побрзо да минуваат деновите, и кога играм натпревар побрзо да оди... ова МЕЧ СПЕЕД што е го ставам до крај и повторно исто оди...секунда по секунда....?
Treba i highlights speed na maximum da go stavis, ne samo match speed.

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
igrata e ludnica samo iam nekolku zabeleski

1. barselona e najskap tim, a cel svet znaj deka Real i milan se poskapi, (negde pisese i deka arsenal oficijalno bile 2 najskap)
2. pocnav sezona so Real i mi dadoja transfer budzet 15M evra????? ne se tochni tie
3. ponudiv 8M za igrac so vredi 1 evro i pak ne mozev da go kupam?? wtf??????

se drugo e staklo, sea da cekame pach so makedonska liga vaka ne e interesno

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
да многу се скапи играчите а малку буџет има во некои тимови , во Милан 23м. а во Арсенал 43м. ај сеа дали е рално ...:vozbud:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308

1. barselona e najskap tim, a cel svet znaj deka Real i milan se poskapi, (negde pisese i deka arsenal oficijalno bile 2 najskap)
2. pocnav sezona so Real i mi dadoja transfer budzet 15M evra????? ne se tochni tie
3. ponudiv 8M za igrac so vredi 1 evro i pak ne mozev da go kupam?? wtf??????

se drugo e staklo, sea da cekame pach so makedonska liga vaka ne e interesno

Си слушнал нешто ама не си разбрал.

Тоа што велиш Арсенал се 2ри, значи мислиш на сезонски профит. Според тоа први се Реал, втори се Арсенал.

Според вредноста на клубот први се Барселона, втори се Манчестер, па следеа Челзи, Интер, Реал...

Играчот кој не можиш да го купиш, или е премлад и не го пушта клубот, или не си изјавувал дека си заинтересиран па ќе ти треба појќе време, или пак... можи е странец и не можиш повеќе странци да носиш во тимот.

А јас ќе ве замарам за мојот проблем за последен пат.

HELP ME!!!

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
И со реинстал и со хамачи и со хатред и со уште еден. Абе расисти насекаде, ме мразат и овие од SEGA(Sports Interactive).

Ајде степ бај степ.

Инсталирана играта, ок.
Ставам цд-то во даемон.
YASU кој се наоѓа во даемон фолдерот го приклучувам.
Одам во c/program files/.... FM 08, десен клик run this program in compatibility mode Windows 2000, ок.
Пуштам играта... рекламите на почетокот, и излегува црниот прозорец. Чаре?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ај напраи пак реинстал и ништо не праи од се ова,ќе ти дадам по приватна порака крак да го стаиш

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Јас имам само една забелешка. Судиите многу го тупат!

Ќе дадат 3мин продолжение, а се игра до 97 минута :uvo:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
абе не е можно ова , неможеш играч да купиш.
Дренте вреди околу 15м. му давам 44м. бараат 90м. :vozbud: ...

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Готово чоек ќе убијам, пак нејќи!!!!! FJE@*RHF@H!@&EHWUY^&!HRW

Прв пат ова ми се дешава со игра, шо е работата... маме да *тиииит*

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
...
...
Pa sto ocekuvas ti? 80 miliona?! Posle site tie pari sto gi potrosija na novi igraci kolku mislis deka ima ostanale?

Inace ako sakas povise pari za na primer da si go kupis Pandev, mozes da pravis rebalans na budzetot (ili taka nesto), ne znam tocno kade bese taa opcija, procepkaj malku. Na smetka na budzetot za plata, go zgolemuvas transfer budzetot.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
дај кажите кој со кого игра , која сезона е , кое место , што засилувања сте зеле .... а не само едно исто зборите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom