burn84
Говорете Македонски
Одлучив дека 100% ќе идам на foo fighters. Само уште да се потврди ова за концертот и да знае некој да каже цена и некој слични детаљи, па и по можност од форум двајца тројца да се собереме.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлучив дека 100% ќе идам на foo fighters. Само уште да се потврди ова за концертот и да знае некој да каже цена и некој слични детаљи, па и по можност од форум двајца тројца да се собереме.
Тоа и ме плаши, јас секојдневно го проверувам официјалниот сајт. Ако тема има нешто објавено знам дека ќе се случи...те молам боже ќе бидам мирен-нема да пијам, да пушам, да пцујам, да се сексам со девојки што не ги знам, да се дерам у пензионерски дом, да се мочам позади парламент, да му мавам заушки на комшијата, да трчам гол сред конзервативна парада, :se_ molamЈас би дошол, ама планирам да ги фатам на Southside фестивал во Германија. Таму ќе свират и Rise Against - мојот омилен бенд, па така да таму ќе ги фатам Фу Фајтерс...
Можда ако бидам при кеш ќе дојдам и во Загреб да ги гледам...
А како што проверив сеа, таму каде што ја најдов информацијата за концертов...веќе не стои таму а го нема потврдено концертот на официјалниот сајт на Фу Фајтерс...се надам нема да биде одложено се... http://www.foofighters.com/tour
Тоа и ме плаши, јас секојдневно го проверувам официјалниот сајт. Ако тема има нешто објавено знам дека ќе се случи...те молам боже ќе бидам мирен-нема да пијам, да пушам, да пцујам, да се сексам со девојки што не ги знам, да се дерам у пензионерски дом, да се мочам позади парламент, да му мавам заушки на комшијата, да трчам гол сред конзервативна парада, :se_ molam
!
Најголема желба ми е да идам на нивни концерт и сеа вака ми правите?:cry::icon_frow

:je::music3:

Аман. Стварно аман.
РАЗБРАВМЕ ЗА КОРН! РАЗБРАВМЕ!
Се осеќам као у детска градинка, на секоја тема у музика, корн, корн, корн... АМААААААААААААААААН!
Инаку онтопик, ми се оди, ама пари јок. Ај друг пат.![]()
е ај веке нема да говорам оти се нервираш :smir: