Foo Fighters во Загреб!

• Креатор на темата Креатор на темата Maro
  • Време на започнување Време на започнување
Одлучив дека 100% ќе идам на foo fighters. Само уште да се потврди ова за концертот и да знае некој да каже цена и некој слични детаљи, па и по можност од форум двајца тројца да се собереме.

Одлучив дека 100% ќе идам на foo fighters. Само уште да се потврди ова за концертот и да знае некој да каже цена и некој слични детаљи, па и по можност од форум двајца тројца да се собереме.

Јас би дошол, ама планирам да ги фатам на Southside фестивал во Германија. Таму ќе свират и Rise Against - мојот омилен бенд, па така да таму ќе ги фатам Фу Фајтерс...

Можда ако бидам при кеш ќе дојдам и во Загреб да ги гледам...

А како што проверив сеа, таму каде што ја најдов информацијата за концертов...веќе не стои таму а го нема потврдено концертот на официјалниот сајт на Фу Фајтерс...се надам нема да биде одложено се... http://www.foofighters.com/tour

Јас би дошол, ама планирам да ги фатам на Southside фестивал во Германија. Таму ќе свират и Rise Against - мојот омилен бенд, па така да таму ќе ги фатам Фу Фајтерс...

Можда ако бидам при кеш ќе дојдам и во Загреб да ги гледам...

А како што проверив сеа, таму каде што ја најдов информацијата за концертов...веќе не стои таму а го нема потврдено концертот на официјалниот сајт на Фу Фајтерс...се надам нема да биде одложено се... http://www.foofighters.com/tour
Тоа и ме плаши, јас секојдневно го проверувам официјалниот сајт. Ако тема има нешто објавено знам дека ќе се случи...те молам боже ќе бидам мирен-нема да пијам, да пушам, да пцујам, да се сексам со девојки што не ги знам, да се дерам у пензионерски дом, да се мочам позади парламент, да му мавам заушки на комшијата, да трчам гол сред конзервативна парада, :se_ molam

Тоа и ме плаши, јас секојдневно го проверувам официјалниот сајт. Ако тема има нешто објавено знам дека ќе се случи...те молам боже ќе бидам мирен-нема да пијам, да пушам, да пцујам, да се сексам со девојки што не ги знам, да се дерам у пензионерски дом, да се мочам позади парламент, да му мавам заушки на комшијата, да трчам гол сред конзервативна парада, :se_ molam

I nema na komshijata jajcata od kokoshkite da mu gi kradesh :D!

Jas vekje se dogovaram za Germanija...ne se nadevam na Zagrebov a bashka imam pogolema prichina da idam za Germanija poradi gorenavedeniot post. A se nadevam kje dojdat i Zagreb :smir:!

hehe Foo fighters se zakon.
Ama so sakav da recam...
Krivo mi e sto site poznati rock bendovi ne doagaat kaj nas. t.e. nikoj ne doaga.
se nerviram.
da mozese nesto da napraime.

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: АААААААААААА!!!
Па..па па не е фееер:( Најголема желба ми е да идам на нивни концерт и сеа вака ми правите?:cry::icon_frow:cry:
Офффф... што да се прави освен ова :zid::icon_conf

Едит: Изгледа ИДАМ :vozbud::vozbud::vozbud::je::music3:

сум слушнал за нив .. ама не идам ја да беа KORN ке дојдев ;) :vozbud:

Аман. Стварно аман.

РАЗБРАВМЕ ЗА КОРН! РАЗБРАВМЕ!

Се осеќам као у детска градинка, на секоја тема у музика, корн, корн, корн... АМААААААААААААААААН!

Инаку онтопик, ми се оди, ама пари јок. Ај друг пат. :)

Аман. Стварно аман.

РАЗБРАВМЕ ЗА КОРН! РАЗБРАВМЕ!

Се осеќам као у детска градинка, на секоја тема у музика, корн, корн, корн... АМААААААААААААААААН!

Инаку онтопик, ми се оди, ама пари јок. Ај друг пат. :)

хехехе што се нервираш такоф сум знам ... корн се ми е зборот .. што да праиме се ги говорам ... :toe: е ај веке нема да говорам оти се нервираш :smir::vozbud::toe:

Неам зборови.. Foo Fighters тоа е .. НАЈБОЉЕ ГРУПА !!! Па дај нека дојдат кај нас аман више, све ѕвездиве поминаа низ србија хрватска бугарија, а у Македонија ни ја донесоа само една Пинк, добро и Иги Поп е добар ама сепак тоа не е ништо ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom