FM 2012 Editor Problem

• Креатор на темата Креатор на темата RoxX
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 мај 2012
Мислења
180
Поени од реакции
206
Локација
Skopje
Имам проблем не ми работи едиторот на FM 2012 и неможам да најдам друг од интернет ако може некој да го upload ке бидам многу благодарен фала :)

Ја па нигде неможам да најдам едитор, сите или бараат пари, или се заебани скроз..
Само Genie Scout-от ми работи ок.. Ако има некој добар, нека помогне..

само оргиналот едитор работи т.е. мора да ја имаш оргиналната игра

Ја купив преку steam. 19.99 фунти.. Досега сите сум ги купувал преку steam, ок се сите. Не е до играта до едиторот изгледа е нешто, иам и другари се жалат..

Ја купив преку steam. 19.99 фунти.. Досега сите сум ги купувал преку steam, ок се сите. Не е до играта до едиторот изгледа е нешто, иам и другари се жалат..
епа огаш не знам обрати се до стеам хелпдескот или нешто би требало да работи

Не е до нив, едиторот e corrupted, мислам дека веќе неможеш ни да го симнеш преку стим.. Нема врска, одговорот на темава е, дека за 2012 нема да најдеш едитор. Доколку ти треба нешто Genie Scout e одговор..

Мене ми е пиратерија па пак ми работи едиторот. Не знам што е проблемот кај вас... o_O

Мене ми е пиратерија па пак ми работи едиторот. Не знам што е проблемот кај вас... o_O

И мене ми е пиратерија ми е од Skidrow и незнам нешто не ми рапоти едиторот дали ке можеш да го upload на некој сајт и линк да дадеш ?? ке го решиме сите проблемот :) :vozbud:

Дечки некои новости за едитор некој најде ?

Си начекал крак за едиторот,лиценца или што ?

Јас се утепав од барање,чисто да видам како функционира едиторот.

Дечки некои новости за едитор некој најде ?

За сите кои имаат проблем и неможат да го пуштат едиторот со пиратска верзија на играта , еве ви линк како да се среди таа работа http://www.itechtalk.com/thread21485.html , не е воопшто тешко , само прочитајте до крај како треба и што треба . Јас случајно налетав на ова пред скоро 2 недели , и сега немам никаков проблем со пуштање на едиторот . Колку што видов , преку едитор може да се менува скоро се во играта , но не е препорачливо да се сменуваат датумите на одигрување на првенставата или куповите , затоа што може да се случи фајлот кој ќе го креирате преку едитор , да не работи во играта .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom