Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Serviser za iphone6? (Skopje)
Poshto ne prasuvam za mene, kolku shto razbrav, telefonot padnal i posledicite od udarot se nefunkcioniranje na zvukot i telefonot ne se polni koga ke se stavi na polnach.

Serviser za iphone6? (Skopje)
Poshto ne prasuvam za mene, kolku shto razbrav, telefonot padnal i posledicite od udarot se nefunkcioniranje na zvukot i telefonot ne se polni koga ke se stavi na polnach.
ibutik, 077/908080 ili pisi mi pp.

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Имам самсунг ј3 2016, му го пукнав екрано, дали знаете дали некој би ми го откупил така расипан и колку пари или па најефтина варијанта да го направам, со екран од али експрес??

Имам самсунг ј3 2016, му го пукнав екрано, дали знаете дали некој би ми го откупил така расипан и колку пари или па најефтина варијанта да го направам, со екран од али експрес??
Макс 1000 за откуп ако е здрава маската

Или 4500 за екран :)

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

Здраво да препорачате некоа страна што продава кодови за отклучување, се работи за Р9 лајт?

Alcatel Ot c7. Posle deset detski vnesuvanja na pogresen kod dava poraka deka slotot e zaklucen ako stavis sim od drug operatot. So sim od One raboti normalno. Moze li nekako DA se otkluci slotot za DA raboti I na drugi mrezi

Дечки, имам лумиа 650 ми падна и пукна внатрешниот лцд дисплеј. Колку би ме чинела поправка од прилика?

Дечки зедов Ајфон 6 од САД од тмобиле и ми предложи другарче посебна картичка ја спојуваш со нашата и си работеше но сега можам да барам неможат да ме бараат има некое чаре или ?

Дали има сервисер каде може да се смени екран на sony xperia v lt25i, бидејќи е постар модел??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom