Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Samsung GT-S5360 кога ќе го вклучам доаѓа само до логото Samsung и за околу 10-тина секунди се рестартира и пак до логото доаѓа, значи воопшто не се вклучува само се рестартира, некое решение?

Пробав нешто според ова видео: www.youtube.com/watch?v=0WZSyowdWVA ама има некој проблем, нејќе до крај да се наполни..

Еве видео од проблемот: www.youtube.com/watch?v=eL9C8Ig1giM

Последно уредено:
Samsung GT-S5360 кога ќе го вклучам доаѓа само до логото Samsung и за околу 10-тина секунди се рестартира и пак до логото доаѓа, значи воопшто не се вклучува само се рестартира, некое решение?

Пробав нешто според ова видео: www.youtube.com/watch?v=0WZSyowdWVA ама има некој проблем, нејќе до крај да се наполни..

Пробај со хард ресет, ако не поминува тогаш може да е хардвер

Денеска од нигде никаде почна при палење да ми се појавува Бел Екран на ХТЦ Десире 310.. има некој лек или мора у мобилара... пробував со вадење батерија,не ни покажува опција за хард ресет.... го ставив на пуњач околу 4-5 саата после пробав пак нејке. ја извадив батеријата околу 1 саат пак нејке... има некој лек или мора мобилара и ако треба у мобилара нека каже некој со вакво искуство колку го коштало да не испадне поскапо од телефонот боље нов ке се купам ....

Денеска од нигде никаде почна при палење да ми се појавува Бел Екран на ХТЦ Десире 310.. има некој лек или мора у мобилара... пробував со вадење батерија,не ни покажува опција за хард ресет.... го ставив на пуњач околу 4-5 саата после пробав пак нејке. ја извадив батеријата околу 1 саат пак нејке... има некој лек или мора мобилара и ако треба у мобилара нека каже некој со вакво искуство колку го коштало да не испадне поскапо од телефонот боље нов ке се купам ....
Ако ти работи телефонот во позадина, тогаш сигурно е хардверски проблемот
секако треба да се отвори и да се провери, контактирај ме на ПП

Значи вибрира при уклучување ко нормално тоа е знак дека се уклучил али е само бела сликата и достапен сум на телефонот можат од друг телефон да ме бараат. контактирај ме на телефон да видиме колку кошта проблемов... да знам длаи вреди да го правам ...

Здраво... може ли да се декодира ајфон 4 оргинален донесен од Шведска ???

Не бил заклучен на тоа icloud....

ако може колку ќе ме кошта?

Здраво... може ли да се декодира ајфон 4 оргинален донесен од Шведска ???

Не бил заклучен на тоа icloud....

ако може колку ќе ме кошта?
Кој оператор ?

Можно е да е софтверски проблем. Пробај дали можеш да влезеш во recovery и од таму factory reset и clear cache. Ако не, исто пробај, да влезеш во download mode и преку Odin инсталирај му нов официјален ром. Сите официјални ромови за Samsung, тука.

Дечки, да не лутам по темиве... па ај овде ќе пишам...
да не знаете колку е екран за iphone 4s... вчера ми падна и на предната страна ми напукна стаклото... колку би ме фатило да го сменам?

Дечки, да не лутам по темиве... па ај овде ќе пишам...
да не знаете колку е екран за iphone 4s... вчера ми падна и на предната страна ми напукна стаклото... колку би ме фатило да го сменам?
Имаш цена на ПП

• Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Alcatel OneTouch Idol 2 телефонот работи нормално, мислам на дисплеј, звук...со тоа што тачот функционира само горе лево во ќош. Иначе има физичко оштетување. Еве и некоја слика.
Е сега решение, совет што да се прави т.е што е најпаметно ? Која би била цената да се среди тоа...

Attachments

• aidol2.jpg
    aidol2.jpg
    66,6 KB · Прегледи: 20
  • idol2.jpg
    idol2.jpg
    125,2 KB · Прегледи: 21
Alcatel OneTouch Idol 2 телефонот работи нормално, мислам на дисплеј, звук...со тоа што тачот функционира само горе лево во ќош. Иначе има физичко оштетување. Еве и некоја слика.
Е сега решение, совет што да се прави т.е што е најпаметно ? Која би била цената да се среди тоа...
Комплет оди екран со тач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom