Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кој се разбира нека ми каже дали има спас за заклучена нокиа N900?
Не се работи за блок на СИМ картичка туку за заклучен самиот телефон... бара пин при уклучување кој јас не го знам :D
На сервис тоа може да се среди некако? И колку би чинело тоа?
ти одговорив и на другата тема, пробај со 12345, тоа беше општ пасс на нокиа на времето

Имам htc wildfire s и се супер си беше ама од сабајле кога го уклучив ова се појави.. Помогнете..

Attachments

• IMG_20140705_150714.jpg
    IMG_20140705_150714.jpg
    872,8 KB · Прегледи: 37
Имам htc wildfire s и се супер си беше ама од сабајле кога го уклучив ова се појави.. Помогнете..
Ти влага во рекавери, изгледа ти е заглавено или мокрено волуме даун копчето

9f403d45241bfa2955ee1e700c385a5f.png
Не светат копчињава, чаре?

Жичка има одкачена или некое отпорниче.

Da ve prasam dali znaete kaj moze vo Skopje da odnesam telefon Samsung Galaxy Core plus da go dekodiram momentalno e na mrezata na t-mobile? I kolku bi kostalo? Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

zdravo imam t-mobile move od prvata serija. koga razgovaram i od kako ke mi isklucat nemise uklucuva ekranot se blokirat telefonot. dodeka ne ja izvadam baterijata i pak neja stavam nese uklucuva. dali ima nekoj vakov telefon i go imal istiot ovaj problem molam za pomos

Некоја алатка (бесплатна па макар и пиратерија :)) за отклучување и флешување на Alcatel (Idol Mini, 6012X)?

За рутирање има али за ова не знам :D
Па кажувајте се што има, инаку го рутирав ама некое кинеско врут мислам беше. Што можам со рутираниов и како?

Па кажувајте се што има, инаку го рутирав ама некое кинеско врут мислам беше. Што можам со рутираниов и како?

Со тој телефон не можеш ништо да направиш освен да го однесеш кај крале да ти го отклучи

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Дали има врска кој ICS 4.0.4 ќе симнам од саммобиле (која земја)?
Иначе сакам да му направам dowgrade на С3-ва со Один од 4.1.2 на stock бидејќи ептен ми го успори телефонот .А и телефонот ми е од ОНЕ земен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom