Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
SonyXperia E1 за декодирање од Т-mobile за друга мрежа колку би ме коштало ?
Слушнав демек ако отидам во салониве на т-моб декодирале за 300-500 ден. точни се гласиниве или... ?

Кај да најдам екран за Iocean x7? благодарамIMAG0003.jpg IMAG0007.jpg

Паметно ли е сам да си го декодирам LG L70, кодиран на т-мобиле? Прашав на 3 места, ми викаат 600-700 ден ќе кошта, малце скапичко. Сега се мислам дали е поарно да си земам припејд број од т-мобиле, ако ништо друго барем гаранцијата ќе ми стои, 2 години не се малце.
Гледав на ибеј продаваат unlock кодови, за 2-3 долари. Може да се проба со овие или? Има некој од ибеј така кодови купено?

SonyXperia E1 за декодирање од Т-mobile за друга мрежа колку би ме коштало ?
Слушнав демек ако отидам во салониве на т-моб декодирале за 300-500 ден. точни се гласиниве или... ?
Не, цената е повеќе од 2х пати повисока. Доколку имаш навистина потреба да го декодирап телефонот и си спремен да платиш 1000+ денари, контактирај ме.

Zdravo, Imam samsung galaxy s3
Vaka baterijata e puna, gore ke mi pokaze nemam mreza telefonot ke se zakoci, moram bat.da ja izvadam, koga povtorno go vklucam baterijata e 0%, ova go pravi 2-3 pati vo denot, ve molam za pomos

Zdravo, Imam samsung galaxy s3
Vaka baterijata e puna, gore ke mi pokaze nemam mreza telefonot ke se zakoci, moram bat.da ja izvadam, koga povtorno go vklucam baterijata e 0%, ova go pravi 2-3 pati vo denot, ve molam za pomos

Тоа е често до батеријата.ама може и софтверски проблем да е.направи бекап на тел. контакти,пораки па направи му фактори ресет.ако незнаеш како,имаш на јутуб видеа како да направиш.(не е 100% оваа варијанта,само кажувам)

Ме интересира дали може некој да декодира Нокиа Лумиа 1520 кодиран за американска мрежа?

На плагијат самсунг галакси с4 некој да да ми инсталира комплетен андроид 4.2.2 (Jelly Bean), 4.3, или 4.4.2 (KitKat) колку ќе ме кошта.

Проблем со зте бладе 3, ми ги меша контактите откога ке инсталирам вибер, под едно име 5-6 броја ми става, откога ке го ресетирам се средува, значи проблемот се јавува откога ќе инсталирам вибер... Решение некое?

Дечки, имам HTC DESIRE X и пред некое време почна да ми ја губи мрежата па ме интересира дали може да се среди тоа или да не се пробувам да го носам по сервиси???

Дечки, имам HTC DESIRE X и пред некое време почна да ми ја губи мрежата па ме интересира дали може да се среди тоа или да не се пробувам да го носам по сервиси???
Ако знаеш сам да го отвориш провери дали контактите на антената и коаксиалните кабли се убаво склопени, доколку не знаеш - сервис :)

Иам телефон Samsung Galaxy ace2 и пред околу 3-4 месеци ми падна и се распука екранот а друго се си функционираше исто.Отпрво прашашв во еден сервис и ми рекоа 1100.Океј.Али сега брзо коа прашував бараат 2500.Пари иам и за 3 телефони да напраам,али не ми се даваат бе толку пари за едно обично стакленце.
Прашаањето ми е дали ако продолжам да го користам вака пукнат,ќе влијае или ќе се влоши ситуацијата со телефоноов,да не треба после во канта да оди?Иначе од тогаш тоа пукнатото се има проширено малку,али така е останато.

Иам телефон Samsung Galaxy ace2 и пред околу 3-4 месеци ми падна и се распука екранот а друго се си функционираше исто.Отпрво прашашв во еден сервис и ми рекоа 1100.Океј.Али сега брзо коа прашував бараат 2500.Пари иам и за 3 телефони да напраам,али не ми се даваат бе толку пари за едно обично стакленце.
Прашаањето ми е дали ако продолжам да го користам вака пукнат,ќе влијае или ќе се влоши ситуацијата со телефоноов,да не треба после во канта да оди?Иначе од тогаш тоа пукнатото се има проширено малку,али така е останато.
1100 е цената и не е обично "стакленце" туку е touchscreen ;)

@Torte Mobile можеш да се инсталира целосен андроид
На плагијат самсунг галакси с4 некој да да ми инсталира комплетен андроид 4.2.2 (Jelly Bean), 4.3, или 4.4.2 (KitKat) колку ќе ме кошта.

@Torte Mobile можеш да се инсталира целосен андроид
99% ќе умре, кинез е тоа што има внатре тоа е ... никој не се нафаќа да чепка, а тие што пробале сами ги утепале

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom