krale
iFrit
- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 803
- Поени од реакции
- 254
Galaxy S4 купен од т-мобиле - декодирање, дали е можно и колку чини!?
Можно е, барај ме по ПП за цена и друго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Galaxy S4 купен од т-мобиле - декодирање, дали е можно и колку чини!?
Нема решение сеуште, нека почекаPrashanje edno, drugar dobi Nokia Lumia 520 od Svajcarija, na 3 mesta mu rekoa deka ne moze da se dekodira pa da ne znae nekoj slucajno mesto u Sk kade bi mozel da ja sredi ovaa rabota.
Znam Necro bese po vakvi raboti ali gledam posleden pat na 11ti Septemvri bil onlajn, pa ako nekoj slucajno ima nekakov predlog neka me citira.
Znaci vaka, kupiv Galaxy S3 od Amerika, go kupiv kako internacionalen model t.e otkljucen. Otkako mu napraviv restore ne mi prifakjase nikakva mreza i ne mu dadov koj znae kako vnimanie dodeka bev tamu. Otkako se vrativ probav nisto, menjav sim card slot demek do toa e za da posle toa mi kazat deka ustvari nemam IMEI code t.e se izgubil nekako., mi pisuva IMEI code null. Idiotite mi rekoa deka za 3-4 dena ke go sredat nedela dena pomina otidov iznerviran i si go zemav telefonot. Mi treba vas sovet ili predlog koj i dali moze da se fiksira ovoj problem.
Се средува нули имеи ама и чини секакоZnaci vaka, kupiv Galaxy S3 od Amerika, go kupiv kako internacionalen model t.e otkljucen. Otkako mu napraviv restore ne mi prifakjase nikakva mreza i ne mu dadov koj znae kako vnimanie dodeka bev tamu. Otkako se vrativ probav nisto, menjav sim card slot demek do toa e za da posle toa mi kazat deka ustvari nemam IMEI code t.e se izgubil nekako., mi pisuva IMEI code null. Idiotite mi rekoa deka za 3-4 dena ke go sredat nedela dena pomina otidov iznerviran i si go zemav telefonot. Mi treba vas sovet ili predlog koj i dali moze da se fiksira ovoj problem.
Jas sum od Kumanovo go nosev kaj eden sto mi se pravese ko najdobar. Kazi mi predlog kaj kogo mozam da go sredam toa i kolku cini?Се средува нули имеи ама и чини секако
кај го носеше?
Имаш ППJas sum od Kumanovo go nosev kaj eden sto mi se pravese ko najdobar. Kazi mi predlog kaj kogo mozam da go sredam toa i kolku cini?
ај исто ми треба и мене ако може некој помош ?Imam LG T385 wifi pa me zanima dali znae nekoj kako da go dekodiram da go koristam na T-mobile karticka bidejki mi e kupen od vip i e kodiran. Kolku sto mozev da najdam na internet mi baraat da platam za da mi pratat nekoj NCK Code.... Pa ako znae nekoj, nekoj drug besplaten nacin so bi mozel da go napravam doma sam bez da go nosam kaj majstori da go dekodiraat neka pisi ke mu bidam mnogu blagodaren![]()
ај исто ми треба и мене ако може некој помош ?![]()