Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Дали на Samsung Wave S8500 со оперативен систем Bada 2.0 може да се изврши формат и да се инсталира Android OS? И коj го работи тоа?

Prashanje edno, drugar dobi Nokia Lumia 520 od Svajcarija, na 3 mesta mu rekoa deka ne moze da se dekodira pa da ne znae nekoj slucajno mesto u Sk kade bi mozel da ja sredi ovaa rabota.
Znam Necro bese po vakvi raboti ali gledam posleden pat na 11ti Septemvri bil onlajn, pa ako nekoj slucajno ima nekakov predlog neka me citira.

Prashanje edno, drugar dobi Nokia Lumia 520 od Svajcarija, na 3 mesta mu rekoa deka ne moze da se dekodira pa da ne znae nekoj slucajno mesto u Sk kade bi mozel da ja sredi ovaa rabota.
Znam Necro bese po vakvi raboti ali gledam posleden pat na 11ti Septemvri bil onlajn, pa ako nekoj slucajno ima nekakov predlog neka me citira.
Нема решение сеуште, нека почека

Znaci vaka, kupiv Galaxy S3 od Amerika, go kupiv kako internacionalen model t.e otkljucen. Otkako mu napraviv restore ne mi prifakjase nikakva mreza i ne mu dadov koj znae kako vnimanie dodeka bev tamu. Otkako se vrativ probav nisto, menjav sim card slot demek do toa e za da posle toa mi kazat deka ustvari nemam IMEI code t.e se izgubil nekako., mi pisuva IMEI code null. Idiotite mi rekoa deka za 3-4 dena ke go sredat nedela dena pomina otidov iznerviran i si go zemav telefonot. Mi treba vas sovet ili predlog koj i dali moze da se fiksira ovoj problem.

Znaci vaka, kupiv Galaxy S3 od Amerika, go kupiv kako internacionalen model t.e otkljucen. Otkako mu napraviv restore ne mi prifakjase nikakva mreza i ne mu dadov koj znae kako vnimanie dodeka bev tamu. Otkako se vrativ probav nisto, menjav sim card slot demek do toa e za da posle toa mi kazat deka ustvari nemam IMEI code t.e se izgubil nekako., mi pisuva IMEI code null. Idiotite mi rekoa deka za 3-4 dena ke go sredat nedela dena pomina otidov iznerviran i si go zemav telefonot. Mi treba vas sovet ili predlog koj i dali moze da se fiksira ovoj problem.

Тој проблем не е воопшто наивен. Имаш сериозен проблем, и шансите се големи телефонот да не може никогаш повеќе да се среди.

Се средува нули имеи ама и чини секако
кај го носеше?

Момци декодирање на BB Torch се прави и колку чини? Благодарам.

Имам Nokia Lumia 1020 од америка од AT&T, дали знае некој каде можам да ја декодирам тука во МК и колку би чинело тоа?

Дисплеј за Experia Tipo колку ќе ме кошта да сменам?
--- надополнето: 15 октомври 2013 во 17:26 ---
Дисплеј за Experia Tipo колку ќе ме кошта да сменам?

Imam LG T385 wifi pa me zanima dali znae nekoj kako da go dekodiram da go koristam na T-mobile karticka bidejki mi e kupen od vip i e kodiran. Kolku sto mozev da najdam na internet mi baraat da platam za da mi pratat nekoj NCK Code.... Pa ako znae nekoj, nekoj drug besplaten nacin so bi mozel da go napravam doma sam bez da go nosam kaj majstori da go dekodiraat neka pisi ke mu bidam mnogu blagodaren :rolleyes::D
ај исто ми треба и мене ако може некој помош ? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom