Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
дали некој знае како можам ја сам да си го откодирам мојот lg thrive и ако неможе колку би ме чинело at&t
благодара

дали некој знае како можам ја сам да си го откодирам мојот lg thrive и ако неможе колку би ме чинело at&t
благодара
Да, јас можам.
Имаш пп со моја понуда ;)

Го декодирав телефонот и по 5-6 месеци падна хакот (или како и да се вика тоа:))...како е можно да се деси тоа? Во мобиларата ми викаат дека ова е прв пат на некој да му се деси тоа...

mene mi se sluci so alcatel mi bese kodiran go dekodirav i posle mu napraiv format na mobilniot i so toa mobilniot povtorno mi se kodirase.

Го декодирав телефонот и по 5-6 месеци падна хакот (или како и да се вика тоа:))...како е можно да се деси тоа? Во мобиларата ми викаат дека ова е прв пат на некој да му се деси тоа...
Зависи што телефон, некои телефони се декодираат со пачување на софтвер и после форматирање или флешување/апдејт се враќа во factory state.

Imam Samsung E 900 so skrsen ekran i lizgacot potesko ide nagore-nadole,me interesira kolku bi me cinela popravka celosna za ovoj mobilen?pozdrav :)

Вака, имам Самсунг Д900и и расиспан му е флетот. Арно ама јас дома имам нов флет. Сеа работата е дали можам дома сам да го сменам и што ми е потребно од алат освен штрафцигер? :) Патем сакам и маската да му ја сменам и имам и маска нова :) За неа треба нешто додатно? Оти гледам не е баш едноставно менувањето на маските кај овие телефони.

И во крајна ситуација, колку ке ме кошта да го однесам на сервис, со мојот флет и маските? Они само да ги заменат?

Јас да ти го направам - 500 денари, ти сам да го направиш освен штрафцигер и кликер ништо друго не ти треба.

Kolku pari i vreme treba za da se napravi UNLOCK na HTC WILDFIRE S od VIP???

Приватна порака zorjak.

kako da go dekodiram samsung GT-E1170
--- надополнето: Jul 29, 2011 1:06 PM ---
mi traze network lock

ako si od Skopje, imas tamu servisi, ako si od Prilep ili blizina, pokraj reka kaj starite baraki "sudija za prekrsoci" ete gi brakata sto rabotat od pamtivek takvi djidjibidji..ke ti sredat rabota..

Za da napravam 2.3.3 gingerbread update preku kies treba li prethdono da napravam unroot na telefonot?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom