Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво
ми треба екран за samsung 5230 каде можам да најдам и која цена

Alfa Mobil
02.5211745
075421493

Дечки, знае ли некој како можам да декодирам HTC Wildfire со помош на некој програм, мислам дека имам доволно познавање, само што се немам многу усмерено кон HTC технологијата. Ако не програм, може и некој безплатен сервис за кодови за одклучување на мрежа. Иначе знам да флешувам, имам инсталирано ClockworkMOD, CyanogenMOD и други такви фирмвери и додатоци. Фала однапред. :)

Поздрав

Дечки, знае ли некој како можам да декодирам HTC Wildfire со помош на некој програм, мислам дека имам доволно познавање, само што се немам многу усмерено кон HTC технологијата. Ако не програм, може и некој безплатен сервис за кодови за одклучување на мрежа. Иначе знам да флешувам, имам инсталирано ClockworkMOD, CyanogenMOD и други такви фирмвери и додатоци. Фала однапред. :)

Поздрав
Епа сам по дома неможеш, ќе мораш на сервис да го декодираат на бокс, не е скапо

Епа сам по дома неможеш, ќе мораш на сервис да го декодираат на бокс, не е скапо

Ок тогаш, али фората ми беше да научам сам, како што научив за сони ериксон, ама како што гледам HTC е многу помалце застапен и разработен бренд, а пари баш и немам :)

За WildFire бесплатен програм нема, нема ни да има...
Ти пратив приватна порака со цена.

За WildFire бесплатен програм нема, нема ни да има...
Ти пратив приватна порака со цена.
Хахаха, па и Касперски не е безплатен па сите го користат :)

Со среќа во губењето време.

Imam xperia x8 .. dali na nea mozam da instaliram gps mapi kako garmin, tom tom .. ili nekoi dr koi ne mi cicaat net .. i ako mozam dali mozam jas samiot ili servis ? inace ova mi treba za na odmor ! Fala:)

Тури си 4гб картичка и за 700 денари ќе ти го средам :)
Алфа Мобил
075421493

Имам HTC Desire и ми се закочи на бутирање. Како на видеово. Еднаш го пратив на сервис и ми го вратија ама по недела дена истото се случи. Забележав и дека загрева и тоа најмногу на долниот дел на екранот, кај копчињата. Сте го имале некогаш овој проблем?

Ако имаш гаранција, однеси го таму. Кај мене ќе ја изгубиш, треба да се отвара телефонот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom