Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
маска и звучник за 6600? шо пари се? и кај можам да најдам? :)

имам Самсунг e530 на кој никако неможам да подесам ммс и интернет.. прво се обидов преку инфоцентарот каде ти пракаат пораки за сетирање, потоа со упатствата во табелите со податоци за рачно нагодување на T-mobile сајтот и кога отидов таму ми кажаа дека е можно да е до фактот што телефонот е земен од Англија дека нагодувањата се тука и се е ко што треба ама.. не работе:toe: што треба да направам за да се реши тоа? thanks:smir:

imam wap internet na mob. ama mi vikaat deka taka povejke troselo poubavo bilo na gprs. e sea kako da go smenam od wap na gprs internet?

Декодирање на BlackBerry Storm (да работи на картички и од Космофон и Т-Мобиле)
возможно е и колку е цена? :smir:

Абе ке мозе некој да ми казе од кај да си доњнлоад програма за декодирање на телефо... и како да го отворам нокиа Е51 ? ? ? :toe:

некро,маска за нокиа 6220c имаш ли и са паре ?

Ми треба помош - ми се изгуби калкулаторот од менито, појма немам како е тоа можно. Имам Нокиа 6300.
И дали може да си купам нова маска за ваков мобилен?

Да донесам Iphone 3Г од Америка,морам да го декодирам така.
Цена ??
mhm... зависи од верзијата, доколку има модем 2.28е 15 евра доколку има модем 2.30 30 евра.

Декодирање на BlackBerry Storm (да работи на картички и од Космофон и Т-Мобиле)
возможно е и колку е цена? :smir:
45 евра за неполни два дена
Абе ке мозе некој да ми казе од кај да си доњнлоад програма за декодирање на телефо... и како да го отворам нокиа Е51 ? ? ? :toe:
за што телефон и на кој начин сакаш да ја отвориш?
некро,маска за нокиа 6220c имаш ли и са паре ?
немам
Екран за Nokia 5310 XpressMusic :)
ако идеш преку вирус 1850 денари со монтажа орг. (мислам дека за тебе 101% бараше дисплеј у недела у 10 сабајле, ме разбуди дебелото :@
Ми треба помош - ми се изгуби калкулаторот од менито, појма немам како е тоа можно. Имам Нокиа 6300.
И дали може да си купам нова маска за ваков мобилен?
наједноставно е да симнеш калкулатор за јава s40 v3 платформа, доколку не најдеш соодветен, тогаш апдејт на софтверот и ќе ти биде се тука.

ако идеш преку вирус 1850 денари со монтажа орг. (мислам дека за тебе 101% бараше дисплеј у недела у 10 сабајле, ме разбуди дебелото :@
Да бе за мене бараше хахахa. Ај ако не земам друг сигурно ќе ти дојдам. Тенкс

Kolku kosta da se dekodira iphone? mislam deka ne e od najnovite

Кај можам да најдам маска за Нокиа 6300. И каква боја е? :pipi:

Kolku kosta da se dekodira iphone? mislam deka ne e od najnovite
до 15 до 30 евра, зависи од верзијата не од староста.

Кај можам да најдам маска за Нокиа 6300. И каква боја е? :pipi:
од 15 до 25 евра, имаш златни, црни, розеви, бели :)
Copy%20of%201.jpg

nokia_6300_black_add_29.jpg

nokia-6300-white-silver.jpg

6300red_AKCE_530x580.jpg

Resize%20of%206300Pink01.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom