Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Некро, да не имаш капаче за Sony Ericsson W350, она што е над тастатурава со копчиња на него..... А да и ако имаш кажи цена па да поминам да земам кога ќе сум слободен...

n95-8gb од тмобиле кодирана, колку е декодирање да ја користам на Космофон?

Дали може да се декодира самсунг а117 и колку е декодирање?

Дали може да се декодира самсунг а117 и колку е декодирање?

Колку што го гледав на официјалниот сајт телефонов нема ништо :D

не верувам дека ќе ти се исплати колку и да е декодирање :D ... имаш нов сличен самсунг на овој за 1200 во припејд :helou:

imam eden problem imam samsung e-250 e sea ja pametniot zaso kodiran na t mobile mu napraiv reset sea ne e kodiran ali imei mu e sve nuli ima li nekoj koj moze da go vrati stariot imei i kolku toa bi kostalo

imam eden problem imam samsung e-250 e sea ja pametniot zaso kodiran na t mobile mu napraiv reset sea ne e kodiran ali imei mu e sve nuli ima li nekoj koj moze da go vrati stariot imei i kolku toa bi kostalo

Не си требал така ... не е скапо декодирањето да се зезаш :S

ќе почекаш некро да ти каже :helou:

не има софтверче за пач анлок, ама не се препорачува и не работи баш соодветно на сите верзии. :)
уни сим, 30 евра и се ќе работи турбо, освен телевизијата, 3г, гпрс от можеби и држењето на батеријата :)

Turbo sim > 700 denari
uni sim > 1800 denari (30e)

кој од овие да го купам.

и двете иста работа вршат, само различна фирма.

ама јас колку што знам и двете се тука некаде у цена по пола евро разлика. :)

иам D900i кодиран само за Т МОБИЛЕ... Шо пари е декодирање?

Некро маска за Нокиа 6120 c?

мислиш некој би ти понудил поефтино од тоа?

не...таман работа... ова го пишав уше пред да те прашам...решено е све, го носам кај тебе некаде околу понеделник, вторник... :)

Колку чини декодирање за Нокиа 6500 класик, купен е во Англија и дали го има во некоја продавница тука и колку чини(телефонот). Досега го немам сретнато

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom