Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Imam dva telefona nokia e65 doneseni od anglija ako nesto ima vrska.telefonite se novi edniot e vo red a so drugiot imam problem "jas sto zboram se slusa a od drugata strena sto zboruvaat negogas ne gi slusam.molam za help
пробај да смениш звучник.

ми треба страни каде шо можам да најдам игра за сони ериксон

Фала однапред некро

ако си од Скопје, помини со усб од 512мб минимум флеш драјв кај мене на работа, за 20 мин ќе ти ставам околу 480мб апликации и јава игри за сите сониериксони.

едно време имав план да ги ставам на рапид шер, ама 500мб да чекам :/ ни на крај памет да имам толку слободно време, едно време ги споделував преку ftp сервер со кајганџиите - но мн ми цицаа конекција :D

btw zedge.net getjar.com google.com? www.iprotebe.cz esato.com gsmmkd.com symbian.com.mk itn... :D

ќе поминам ќе поминам кажи каде си ќе поминам

инаку фала за линковите поздрав

ќе поминам ќе поминам кажи каде си ќе поминам

инаку фала за линковите поздрав
водњанска мала станица бб, алфа мобил до 19.30 работам.

Necrophilia ако може да ми кажеш како да напрааам да можам да пракам ММС ? :) оти неможам :(

ќе идеш у Т-Мобиле Космофон Геманос ваму таму и таму треба еден код да се стави (тоа они си знаат) и толку

Necrophilia ако може да ми кажеш како да напрааам да можам да пракам ММС ? :) оти неможам :(
оди на порталот од твојот провајдер, ако си на вип иди на порталот на вип, одбери ја опцијата подесување на GPRS and MMS и подеси си го телефонот, на вип и ти мобјал испраќаат порака со сетинзи внатре, мн едноставно само ацепт праиш и готово, кај космофон е малце заостанато треба мануелно да го правиш тоа - има упатства на порталот, доколку твојот телефон го нема како опција прашај во најблиската продавница која е овластена на твојот провајдер, доколку незнаат што им збориш т.е. не те сфатат што бараш - прашај за што модел и на кој провајдер - на форумов, па можеби ќе се најде некој пред мене што ќе ти ги покаже сетинзите.

dali moze da se dekodira sazem W800 kade i za kolku pari
Sagem W800? за W8 имам слушнато, ама даблве 800 прв пат слушам.

ако ти е заклучен на SFR France - 2400 денари чини декодирањето, трае до 5 работни дена.

се што треба е да ми уплатиш на сметка, да ми го кажеш имејот и за 5 дена имаш NCK Code и упатство како да го внесеш.

ако е на некој друг провајдер, повеќе немам ацеси... можно е да добијам после 15 мај.

dali moze a se dekodira SAGEM my W-8.i otprilika kolku ke kosta.

dali moze a se dekodira SAGEM my W-8.i otprilika kolku ke kosta.

ако ти е заклучен на SFR France - 2400 денари чини декодирањето, трае до 5 работни дена.

се што треба е да ми уплатиш на сметка, да ми го кажеш имејот и за 5 дена имаш NCK Code и упатство како да го внесеш.

ако е на некој друг провајдер, повеќе немам ацеси... можно е да добијам после 15 мај.
....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom