Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
:helou:некро колку ќе ме кошта на самсунг X600 да му смениш флет на камерата
или ако има некој расипан ваков од луѓево на форумов нека каже ми треба само флетот на камерата:vozbud:
ОФ ТОПИК
ако има некој расипан СИМЕНС SX1 нека каже ми треба само за џојстикот немора да работи плоча или екран
ајде пишете на мејл torte_montana@hotmail.com:vozbud::vozbud::vozbud:
ПОЗДРАВ

:helou:некро колку ќе ме кошта на самсунг X600 да му смениш флет на камерата
или ако има некој расипан ваков од луѓево на форумов нека каже ми треба само флетот на камерата:vozbud:
ОФ ТОПИК
ако има некој расипан СИМЕНС SX1 нека каже ми треба само за џојстикот немора да работи плоча или екран
ајде пишете на мејл torte_montana@hotmail.com:vozbud::vozbud::vozbud:
ПОЗДРАВ
800 денари со монтажа ти е нов џоистик, без монтажа 250 денари. - за сименсот.

за самсунгот немам флет, а и кога би имал би бил 15 евра, да така поефтино ти е да си купиш таков телефон.:helou:

imam siemens mc60 i bara phone lock kod a nema kaj da se napise
pa ako znae nekoj neka kaze i dali moze so kabel DCA-540 da se povrze zasto go prepoznava kompjuterot ama kako nepoznat ured

imam siemens mc60 i bara phone lock kod a nema kaj da se napise
pa ako znae nekoj neka kaze i dali moze so kabel DCA-540 da se povrze zasto go prepoznava kompjuterot ama kako nepoznat ured
NE! само со ком или USB to COM - RS-232 кабел можеш да го издекодираш, како и да е наназад во темава имам оставено туториал!ако сакаш можам да те снабдам со програми и тест поинти бесплатно, но се сам си превземаш на свој ризик, инаку вака кај мене ти е 250 денари декодирањето.

те го постот!
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=566800&postcount=151

истава процедура се прави и кај декодирањето, само што се прескокнува процедурата на флешување туку преку џокер или ЅЅТ давате команда само за анлок! а за кабел да си направиш иди на гугл се што ке ти треба конектор кој би имал барем 4-5 пина, еден интегралец, неколку отпорници и кондезатори и ако си спремен за целото ова 3-4мб од твојата конекција за да го симнеш џокерот.

Абе некро ме интересира имав самсунг д900 и мајка ми ми го испра вмашина дали има шанси да се спаси телефонот и да работи перфектно? и секако колку ќе кошта сето то?

800 денари со монтажа ти е нов џоистик, без монтажа 250 денари. - за сименсот.

за самсунгот немам флет, а и кога би имал би бил 15 евра, да така поефтино ти е да си купиш таков телефон.:helou:

некро ај ако може да ми најдеш екран за t-mobile mda 2 или некој друг од форумов не е битно нов или стар само да работи

Attachments

• t_mobile_mda_2_01.jpg
    t_mobile_mda_2_01.jpg
    64,8 KB · Прегледи: 75
некро ај ако може да ми најдеш екран за t-mobile mda 2 или некој друг од форумов не е битно нов или стар само да работи
Оди во Логин таму ќе ти најдат. Они се увозници за HTC по порачка се ке ти донесат ако немаат на лагер. Ти пишав и во другата тема.

Necro dali mozi da se snimi nov sowtver na Samsung S410i, poso so segasniot ne mozi da stavas mp3 kako ring tonovi ili ne mozi da gi motas mp3 ponapred.

jas imam edna nokia 6020 da ne saka nekoj da mu ja sitnam
1500 денари? се разбира ако е се како што треба.

Necro dali mozi da se snimi nov sowtver na Samsung S410i, poso so segasniot ne mozi da stavas mp3 kako ring tonovi ili ne mozi da gi motas mp3 ponapred.
т.е. да го дебрендираме сакаш? кажи ми ги само првите 4 бројки од имејот и ке ти кажам точно која цена се разбира и на кој оператор е софтверот брендиран доста би ми помогнало - да проверам во супорт дали имам небрендирани софтвери за него цената би била до кај 5-600 денари максимум.

500 денари, ако си во можност денеска да поминеш кај мене на работа пред 7 саат ќе ти го средам за помалце од 20 мин, сега ќе симнам рипеир флеш фајл, сакаш со мкд јазик?

мислам и да не дојдеш воопшто јас ќе си симнам, да си имам :)

Fu*K! од кај да знам кој е дебрендиран софтвер :(

п.с. ако доаѓаш ке мора да остане телефонот барем едно пола саат до саат кај мене, ако не помине од прва :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom