Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Да ми бараат пари а имам гаранција????? Аааа то неќе моќи! Ке им го тупнам на маса и ке си извадам некој Н95ка од излог, само нека смеат сума да ми кажат. Баш у понеделник ке отидам.

dali nekoj moze da mi kaze secret codes za LG KE970 Shine?
имаш цела тема со сите сикрет кодови за сите познати GSM и CDMA телефони.

тоа елџи во принцип е ново и освен сервис кодови не врувам други да постојат.

E aj da prasam neso da mi kazete kako da stavam nov jazicen paket vo nokia 6131 odnosno sakam da vmetnam drug jazik vo telefonof sto oprema i softwer mi treba ...

E aj da prasam neso da mi kazete kako da stavam nov jazicen paket vo nokia 6131 odnosno sakam da vmetnam drug jazik vo telefonof sto oprema i softwer mi treba ...

JAF Odeon + P-key (full set with 120cables from Alfa Mobil Skopje ) - 190euro

jaf_bb5.jpg

MT-Box Activated from Griffin Server without cables - 160euro with 88cables 190euro from Alfa Mobil Skopje
MT_BOX_NOKIA.jpg

+ MT box Pro Lite for unlocking bb5 platforms with 250 credits - 4900 euro
MT_Pro.jpg

and UFS Saras + HWK 160 euro with 88 cables:
saras_ufs_big.jpg

Може некако да се најде антивирус програма за Сони Ериксон W880i?

шо ке ти е, нема оперативен систем кој се заразува :)

префрлав една тема од на нет, и ко ќе ми беше таа тема и ко ќе ми беше на полнач мобилниот, ко ќе го изваев се исклучуваше!!Кога ја сменав темата не ...по некој два до три саати, имаше мала Х икона на центар од екранот со црна позадина..Го ресетирав мобилниот и ја форматирав картицата и еве 3 недели нема проблем напраено..Некрофилија за тоа барав антивирус, и дали постојат шанси тој вирус уште да постои во телефонот!!!

имала багови темата, не било тоа вирус :) или не била компактибилна за мобилниот или грешки при креирање/читање.

иначе јава анти вирус, сеуште немам сретнато дека постои :)

затоа што јава апликации нема вирусирани, или барем не им пречат на тие платформи што користат јава како S40 нокии или Linux SonyEricssoni

имала багови темата, не било тоа вирус :) или не била компактибилна за мобилниот или грешки при креирање/читање.

иначе јава анти вирус, сеуште немам сретнато дека постои :)

затоа што јава апликации нема вирусирани, или барем не им пречат на тие платформи што користат јава како S40 нокии или Linux SonyEricssoni

Фала Некрофилија..ПОЧИТ!!!

Дали може да се инсталира или вгради WiFi на Sony Ericsson M600i ?
И ако може колку тоа ќе чини ?
Однапред благодарам.

П.С. Во еден комплетен тест за M600i имам прочитано дека има WiFi подршка, но нема вградено во телефонот. Дали тоа значи дека може да се вгради ?

има вифи модули кои работат преку блутут ама сеуште немам сретнато кај нас такви :)

Ме интересира за Самсунг Д500 кој претходно е користен од друг корсник и има ставено некој код, сакаме да го рестартираме времето на зборување и тие слични подесувања, а не го знеме кодот.
имаме спас или не?

Ме интересира што маски имаш за нокиа 6680 што пари се и ако може слика:helou:

Ме интересира што маски имаш за нокиа 6680 што пари се и ако може слика:helou:
Слика неможе иначе имаш маски што се копии на оргиналите и тие се по 600 денари а оригинал маските се по 2500 денари сосе монтажа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom