Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
- Локација
- Usa
- Веб-сајт
- meettomy.site
NITRO takov telefon nemam videno nekoi 5-6 meseci a neam dopreno skoro godina.... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Darkwind напиша:Имам нокиа 3300 и има многу глуп софтвер немозе од никаде да се пристапи до меморијата на телефонот само ммц картичката се чачка
сам да го флешувам ми е страв а и алфакопи ми бараат 2000 денари
нов ќе си купам со тие пари па нешо ако може...
Кај ти се наоѓа продавницата да пројдам да го остаам?Necrophilia напиша:khm... 600 + 1200 = 1800 - 200 = 1600 denari.
smole напиша:а моеш да декодираш Sagem My 501 c?
Ne znam dali ti odgovori nekoj oti iskreno mnogu strani ima i pocnaa ocite da me bolat od citanje oti nemam spieno veke 2 dena so red.Problemot e vo toa dzekceto na dolniot del od telefonot kaj so se klava polnacot i slisalkite.Probaj zakaci go polnacot i mrdaj na razlicni strani i mozi ke se sredi ali toa ne e konecno resenie.Pobaraj vo mobiljarite takov del(standard e so znaci i na postari telefoni go ima).strix_men напиша:Batka jas imam Nokia 3650 no imam eden problem so nea cesto se slucuva na displejot da se pojavat malecki slusalki (znak deka ima slusalki prikluceni) no nema i ako nekoj me bara ili baram ne mozam da go slusam negoviot glas ne znam sto e rabotata a probav so reset vo menito ama dzabe e, e sega ne ja znam sifrata za onoj drug reset so vnesuvanje na brojki
Defragment напиша:Ne znam dali ti odgovori nekoj oti iskreno mnogu strani ima i pocnaa ocite da me bolat od citanje oti nemam spieno veke 2 dena so red.Problemot e vo toa dzekceto na dolniot del od telefonot kaj so se klava polnacot i slisalkite.Probaj zakaci go polnacot i mrdaj na razlicni strani i mozi ke se sredi ali toa ne e konecno resenie.Pobaraj vo mobiljarite takov del(standard e so znaci i na postari telefoni go ima).
Inace kolku pari bi bilo flesovanje na 3650(ako uste pravi nekoj)? Normalno najnov sofver da se stavi.