Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
NITRO takov telefon nemam videno nekoi 5-6 meseci a neam dopreno skoro godina.... (:

ај ве молам нешто финтици т.е. некои шифрици за СЕ К700.можит?:)

Necrophilia да ти поминам да ми убациш некој добар драјвер за камерата на к750,како од www.topsony.com zuza 1,2,3 ili 8,53.Пробав сам ама мојото тел бил CID 49,а сам можам само со CID 34 што и да е тоа. пошто има споредба на иста слика со различни дравјвери и стварно има разлика!
Моеш?

moze... razlikata e samo ponov firmware ako sakas i softver ke mu smenime

За Моторола А835 имам заебан блутутхутхтухутх и инфраред заедно со џојстик.Дали може да се попраи и ако може колку ќе кошта?

Имам нокиа 3300 и има многу глуп софтвер немозе од никаде да се пристапи до меморијата на телефонот само ммц картичката се чачка
сам да го флешувам ми е страв а и алфакопи ми бараат 2000 денари
нов ќе си купам со тие пари па нешо ако може...

Darkwind напиша:
Имам нокиа 3300 и има многу глуп софтвер немозе од никаде да се пристапи до меморијата на телефонот само ммц картичката се чачка
сам да го флешувам ми е страв а и алфакопи ми бараат 2000 денари
нов ќе си купам со тие пари па нешо ако може...

600 denari.

Mala stanica, Vodnjanska bb nekoi 30 metri pod Galija - Dal Fufo.

а моеш да декодираш Sagem My 501 c?

smole напиша:
а моеш да декодираш Sagem My 501 c?

user lock ili network lock? u sekoj slucaj ako ti e user mozam ama ako ti e na network vo stil na si go zemal od eden provajder i ne prima drugi kartici pobaraj go Kone vo Motorola servis toa ti e posle nova zeleznicka od leva strana kaj skopjanka kaj medika plus ambulantata.

strix_men напиша:
Batka jas imam Nokia 3650 no imam eden problem so nea cesto se slucuva na displejot da se pojavat malecki slusalki (znak deka ima slusalki prikluceni) no nema i ako nekoj me bara ili baram ne mozam da go slusam negoviot glas ne znam sto e rabotata a probav so reset vo menito ama dzabe e, e sega ne ja znam sifrata za onoj drug reset so vnesuvanje na brojki
Ne znam dali ti odgovori nekoj oti iskreno mnogu strani ima i pocnaa ocite da me bolat od citanje oti nemam spieno veke 2 dena so red.Problemot e vo toa dzekceto na dolniot del od telefonot kaj so se klava polnacot i slisalkite.Probaj zakaci go polnacot i mrdaj na razlicni strani i mozi ke se sredi ali toa ne e konecno resenie.Pobaraj vo mobiljarite takov del(standard e so znaci i na postari telefoni go ima).

Inace kolku pari bi bilo flesovanje na 3650(ako uste pravi nekoj)? Normalno najnov sofver da se stavi.

Defragment напиша:
Ne znam dali ti odgovori nekoj oti iskreno mnogu strani ima i pocnaa ocite da me bolat od citanje oti nemam spieno veke 2 dena so red.Problemot e vo toa dzekceto na dolniot del od telefonot kaj so se klava polnacot i slisalkite.Probaj zakaci go polnacot i mrdaj na razlicni strani i mozi ke se sredi ali toa ne e konecno resenie.Pobaraj vo mobiljarite takov del(standard e so znaci i na postari telefoni go ima).

Inace kolku pari bi bilo flesovanje na 3650(ako uste pravi nekoj)? Normalno najnov sofver da se stavi.

400 denari.

inace za dzekot za 3650 nokia ne e standard... mozebi polnjacot i slusalkite se standard od nokia 6510, 8310, 6600, 3310, 3410, 3510, 5210, 8210 etc... ama lezisteto vnatre ne e isto.

Znaci do toj sto ima 3650 nokia. Ako pomines so cistenje i prevrtuvanje na kontaktite = 200 denari. Ako treba da se smeni konektorot 300, ako imas problem so kapsite za kontrola na mikrofonot 600 denar.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom