Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа се прави со програми наменети за вметнување превод, не само што ја згреши темата за прашањету туку и форумот. Би требало да се обратиш во Софтверскиот дел на IT-PC форумот од овој форум.

Тоа се прави со програми наменети за вметнување превод, не само што ја згреши темата за прашањету туку и форумот. Би требало да се обратиш во Софтверскиот дел на IT-PC форумот од овој форум.

ok TNX ;)

која цена е да декодирам Vodafone 527 работи само со вип картицка да работи и на други картички

400 денари, кај мене :)

kako da se otkluci blackberry 8110 vip hrvatska.thanks

Дали некој сервисира кинески телефони? Има проблем со батеријата изгледа зашто воопшто не сака да се уклучи, пуњачот си е ок. Ени хелп? :):)

однеси го во спаива, они имаат добар сервисер... исто и моби клик имаа порано една добра сервисерка, незнам како се сега...

vo spaiva nemaat servis za site kineski mobilni telefoni, samo za tie sto gi prodavaat. Za ostanatite neznam :)

Necro кај тебе ќе може да се сервисира или тешко?

Noup. Но моја препорака е Мега Мобил или Моби Буп во бисер :)

јас сум алергичен и сакам да бидам, на кинески телефони.

Noup. Но моја препорака е Мега Мобил или Моби Буп во бисер :)

јас сум алергичен и сакам да бидам, на кинески телефони.

хехехе претпоставував дека си алергичен, инаку фала за информацијата, ќе видам што можам да направам.

Како да го појачам звучникот за разговор на Нокиа Н96 има ли некој secret code или некој начин да се појача?

Како да го појачам звучникот за разговор на Нокиа Н96 има ли некој secret code или некој начин да се појача?

Нема никаков начин освен копчињата за глас од страна :) ако ти работел појако порано сега послабо, да си смениш слушалка

како да декодирам LG ks360 од австралија е донесен.ако знае некој да ми каже оти итно е и ако неможам сам да го декодирам колку пари би не коштало???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom