Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Некро, а да го донесам мобилниот да го ѕирнеш, да ми кажеш дали има шанса да се опорави?

што фајде ако го видам, кога немам резервни делови?

drugar eden kupi samsung d900i od t-mobile (kodiran) ima li moznost da se dekodira?i ako ima kolku kosta toa?

drugar eden kupi samsung d900i od t-mobile (kodiran) ima li moznost da se dekodira?i ako ima kolku kosta toa?
Кај мене во Алфа Мобил е 300 денари, се разбира доколку се претстави дека е од кајгана, иначе редовна цена за тој модел ми е 500 денари, како и кај скоро сите останати сервиси.

Ај сеа, ваљда Некрофилија ќе ми дајт помош. Имам Samsung D-520, и не ми работит копчето "C". Од нигде никаде, си работеше најнормално, се збудале нешто, и сега не работит. Да го носам на сервис ѓубрево?

imam sony ericsson k750i, i mi se zaeba kamerata... koa go otvaram kapaceto se uklucuva i posle 1 sekunda sama se gasi. istoto se slucuva i koga odam preku meni. pomos?

odnapred blagodaram :salut:

probaj master reset daj mu reset all ama prvo trgni si sliki pesni so ti trebat na komp i posle teraj ako pak ne raboti togas na servis

problem so nokia 6131

ne znam dali e samo so ovoj modle no imam eden problem so mojata nokia i dali moze nekoj da mi pomogne
koga pisuvam porka na mestoto za brojot vednas stom zapisam broj se dodava samo ; i ako ja pratis porakata so toa znakce zema pri no ne ja prkaa porakata.
kako mozam ova d go popravam ve molam pomagajte zaso ne mzoa da si prakm porkai
pozdraqv i blagodaram

Некро во понеделник или евентуално вторник ти носам 2 телефона да ги ѕирнеш:
Sony Ericsson w580i - партал ми е слајдерот, се клати, ме вади од такт
Samsung U600 - после падот:kesa:прво не му работеше слушалката, па сама се оправи, а сега нешто екранот заебава, се мешаат бои и слично

ти кога си на работа за да дојдам?

ne znam dali e samo so ovoj modle no imam eden problem so mojata nokia i dali moze nekoj da mi pomogne
koga pisuvam porka na mestoto za brojot vednas stom zapisam broj se dodava samo ; i ako ja pratis porakata so toa znakce zema pri no ne ja prkaa porakata.
kako mozam ova d go popravam ve molam pomagajte zaso ne mzoa da si prakm porkai
pozdraqv i blagodaram
vo settings imash opcija reply via same centar neso taka bese :/
aj utre ili zadutre ke ti pisam na temava potocno, nemam S40 series pri raka...

Откако го апдејтував телефонот во 30,00,18 верзија не ми работи ни задната ни предната камера. Станува збор за Nokia N95. Има некој идеја што да направам? Го преинсталирав преку nokia software updater , но ништо .... да напоменам дека со претходната верзија се си беше во ред

Откако го апдејтував телефонот во 30,00,18 верзија не ми работи ни задната ни предната камера. Станува збор за Nokia N95. Има некој идеја што да направам? Го преинсталирав преку nokia software updater , но ништо .... да напоменам дека со претходната верзија се си беше во ред
уште тема да отвореше...

imam sony ericsson k750i, i mi se zaeba kamerata... koa go otvaram kapaceto se uklucuva i posle 1 sekunda sama se gasi. istoto se slucuva i koga odam preku meni. pomos?

odnapred blagodaram :salut:
или ти е флет кабелот од камерата во прекин или нема добар контакт меѓу плочата или камерата или ти е софтвер ама не мејн и фај систем, најверојатно гдфс или ером.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom