Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
2600 со монтажВториот е 9001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2600 со монтажВториот е 9001
Најверојатно затоа што телефонот ти е од регионот за кој сеуште не е пуштен droid 6.Дали некој знае зошто на лг г3 сеуште немам андроид 6?
Samo komplet 60eКолку пари е СТАКЛО за Сони М4 аква? Само стакло, не дискплеј и тач.
Samo komplet 60e
И да најдеш нема кој да ти го смениМоже по интернетов да се најде само стакло, или слабо? Не ми се исплати, а и нема логика да мењам се, кога само стаклото се заеба.
Да ги Е*ам сони у онакво.
Кодиран е ... Доколку поминале две год од договорот мора да ти го отклучат![]()
Се префрлам моментално од One на T-Mobile и ми ја дава оваа порака кога сум на T-Mobile картичка...Отидов у One/Vip и ми рекоа дека ќе ми го дале мрежниот код ама со ова незнаат и самите вработени шо да прават. Ми рекоа демек пробај избриши го iCloud акаунтот,го напраив тоа ама сеуште ова ми го покажува. Дајте помош,сабајле ми го исклучија телефонот,цел ден сум без телефон ќе збеснам...
6 стоткиHtc desire 620 може некој да го декодира и колку пари е?
Кодиран/Sim Locked.![]()
Се префрлам моментално од One на T-Mobile и ми ја дава оваа порака кога сум на T-Mobile картичка...Отидов у One/Vip и ми рекоа дека ќе ми го дале мрежниот код ама со ова незнаат и самите вработени шо да прават. Ми рекоа демек пробај избриши го iCloud акаунтот,го напраив тоа ама сеуште ова ми го покажува. Дајте помош,сабајле ми го исклучија телефонот,цел ден сум без телефон ќе збеснам...
Кој модел е поточно OT- ???? пишува под батеријата или во сетингс - абаутAlcatel pop4 кодиран на t-mobile да не знае некој кодови или каде да го носам да го одкодират??