Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Nokia Lumia 520 купена од AT&T од Америка и работи само на таа мрежа како да се отклучи да работи на наши мрежи?

А како да преинсталирам ? Никогаш не сум преинсталирувал ,а и телефонот ми е под гаранција .
ke si pobaras tutorial na xda zavisi za koj telefon i vidi dali ima i ne e tolku strasno i da go zaebes mozes da go opravis imas i za toa tutoriali denovive po 100pati go soft brick tipoto i acevo samo flash i za minuta ko nov e :D

Ima premnogu prevaranti vo mobilarive stravcinja od iphone 4 vadat menjavaat baterii gluposti telefonot mi go pravese Zlate od lisice da ne go znae nekoj

Темата за декодирање бесплатно некој линк до неа да ми даде? неможам да а најдам

Дечки, дали може бесплатен "sim unlock" на овие телефони:

HUAWEI Y330-U01 и HUAWEI Y300-0100 ?

цена за декодирање на хтц оне мини 2 ако знае некој нека пише

Колку пари кошта нов дисплеј за Нексус 4? Мислам дека само надворешното стакло е пукнато бидејќи од внатре сликата си е чиста и нема никакви знаци на штета. Но би ми било од помош некој да ми даде цена и за двата, цел дисплеј и само сталклото. Итно ми треба оваа информација. Благодарам однапред!

Колку пари кошта нов дисплеј за Нексус 4? Мислам дека само надворешното стакло е пукнато бидејќи од внатре сликата си е чиста и нема никакви знаци на штета. Но би ми било од помош некој да ми даде цена и за двата, цел дисплеј и само сталклото. Итно ми треба оваа информација. Благодарам однапред!
Нема тука само стакло ... имаш екран со тач комплетен без рамка и екран со тач и рамка(предна маска)
6к со 8.5К се цените

Нема тука само стакло ... имаш екран со тач комплетен без рамка и екран со тач и рамка(предна маска)
6к со 8.5К се цените

Благодарам за информацијата.

А каде може да се нарача?

Што пари иде екран за Нокиа Лумиа 520??? Некоја астрономска цена е или пристојна?

Тие цени се со монтажа, ако сакаш да го менуваш пиши ми ПП и јас работам сервис

Ама ти сигурно во Скопје работиш, а јас сум од Струмица. Проблем ми е да доаѓам до Скопје и да правам трошок за превоз само за да сменам екран. 8500 екранот и монтажа, и 2000 ден. трошоци за превоз 10.500 излегува. Поарно нов телефон да купам упм. Патем, ако имаш искуство, што би ми кажал за екраните што се продаваат на ибеј и амазон? Гледам таму и цените се поефтини.

Ама ти сигурно во Скопје работиш, а јас сум од Струмица. Проблем ми е да доаѓам до Скопје и да правам трошок за превоз само за да сменам екран. 8500 екранот и монтажа, и 2000 ден. трошоци за превоз 10.500 излегува. Поарно нов телефон да купам упм. Патем, ако имаш искуство, што би ми кажал за екраните што се продаваат на ибеј и амазон? Гледам таму и цените се поефтини.
Има различни квалитети, повеќето се репарирани
поскапата варијанта што ти ја кажав е со фулл оригинален екран со монтажа
може да го пратиш по брза пошта и сл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom