Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ајфон 5, донесен од Шведска, се заклучи при апдејт, сега ги бара јузер нејмот и пасвордот на газдата од Шведска нешто....чаре некое хелп?
нема никакво решение за било кој ејпл уред што бара ејпл ид

Здраво :)

Вака, имам HTC One V кодиран на вип. Па ми треба помош/совет за да го декодирам да работи на другите мобилни оператори. Дали некој знае како или некој што може да го направи ова + ако има некој бесплатен начин, слободно пишете

опцијата да го носам во мобилара е оставена како последна

П.С. Телефонот е сеуште под гаранција, така да од старт ја нема опцијата да го земам кодот од мобилниот оператор (ако воопшто сакат да го дадат)

Носење во мобилара ти е ЕДИНСТВЕНА, а не последна опција. Бесплатно декодирање на овој телефон заборави, а софтверски нема без посебна опрема.

yo, bitches, moze li frka da se desi so dekodiranje na galaxy s4, zemen od t-mobile, za kartica od One.
Nubsko e prasanjevo, garant e i postaveno tuka, ali ne sum doma a mi treba odgovor, dali telefonot ke funkcionira najnormalno, bez problem.

ae :)

napred bamber.

Ке функционира нормално.

Ајфон 5, донесен од Шведска, се заклучи при апдејт, сега ги бара јузер нејмот и пасвордот на газдата од Шведска нешто....чаре некое хелп?

Чаре за iCloud акаунт не постои никаде во свет. Шиткај за делови или фрлај во фиока додека не излезе некое решение на пролет/лето 2014.

Iphone 4 mi padna i imam problem so baseband ne mi go prepoznava. Treba da se prelemi baseband chipot. Dali znaete kade mozam nekade vo skopje da go odnesam sto ja znaat taa rabota ?
--- надополнето: 16 декември 2013 во 02:07 ---
Iphone 4 mi padna i imam problem so baseband ne mi go prepoznava. Treba da se prelemi baseband chipot. Dali znaete kade mozam nekade vo skopje da go odnesam sto ja znaat taa rabota ?

--- надополнето: 16 декември 2013 во 02:07 ---

Mislam deka ne moze nikade.

Zdravo :)

Imam HTC One X. Prviot problem so mi se javi bese zakocuvanje na telefonot t.e. koga go pustam imam nekade lufta od 3-15 sec, i posle toa na koj bilo del od menito da sum telefonot ednostavno si zakocuva nisto ne funkcionira dodeka ne go isklucam pa go vklucam pak, i povtorno istoto. Se konsultirav so prijatel so ima ist takov telefon i mi predlozi da napravam ROOT na telefonot. No, koga go napraviv toa (sprema instrukcii od internet), telefonot skros prestana da raboti, znaci ne se pustase voopsto, ili ako se uklucese (nekogas), pisuvase neso kako da ima problem so software-ot. Koga go odnesov na servis, kaj nekoj so bil mn "dobar" (barem taka mi kazaa), od prva pa i vtora procenka, odgovorot bese deka telefonot ke moze da se popravi i nema mn skapo da kosta. No, posle odredeno vreme, i toa dolgo vreme, ispadna deka telefonot ne moze da se popravi i problemot bese opisan kako - "na telefonot mu e mn rasipan sofware-ot, i ke treba nova maticna ploca".

Taka da ako nekoj ima vtoro mislenje za ovoj problem, slobodno neka kaze, ili pa ako nekoj prodava maticna za HTC One X, ili znae nekoj sto prodava ve molam neka mi kaze.

Pozdrav :)

Vaka imam problem so iphone 5.zaklucen e na t-mobile uk,a momentalno sakam da go koristam vo italija.zemav rsim9 pro ama imam problem.so original nano(128k) tim mobile italy i so rsim9 mi pokazuva no service,koga stavam 2g irose patch ondak imam network i voice ali nemam internet. so 'cut to nano' 64k sim kartica od wind i so irose 3g patch,raboti sve,sms,3g,voice,arno ama tuka wind ima mnogu slab signal i recisi e nevozmozno da go koristis telefont,govorot stalno secka radi mrezata(obicno e 2 crti),a brzinata na netot e skoro nula.na mesta kaj sho ima full mreza sve e super.
ja kupiv karticata od oficijalen sajt,ali podrskata im e katastrofa,nikad ne odgovaraat na mejlovi,samo koa plakjash se online :).btw iphone-ot bi trebalo da e gsm/cdma verzija,znae nekoj dali mozda treba da go koristam onaj plateniot patch za cdma iphone?(za da ne go plakjam dzabe de).ili ako ima nekoe drugo care za problemov.

При активација на Iphone 4 ми пишува дека Sign in with the Apple ID what was used to set up this IPhone кажете како да го активирам со моето Apple ID бидејќи не го знам стартиот ID?

При активација на Iphone 4 ми пишува дека Sign in with the Apple ID what was used to set up this IPhone кажете како да го активирам со моето Apple ID бидејќи не го знам стартиот ID?

ako ne go znaes, prodaj za delovi. Tolku od toj telefon.

нема ли никакво решениие ново софтвер или како идат тие работи не ги разбирам многу ?
нема никакво решение нити ништо
си ги продаваат ајфони и ајпади со ејпл ид за делови или им стојат по фиоки

колку можам да му земам за делови само ?
Па петки продаваат до 200 макс. така да четворка реално деловите се мн ефтини моја проценка околу 60 евра

Сакам да земам Desire X со пукнато стакло, екранот и тачот работат. Колку ќе чини за поправка, и дали треба да се менува само тач или комплет екран со тач?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom