Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo, znae li nekoj nekoj launcher so koj mozam da go smenam notification bar-ot od android 4.1.2 do onoj kako na najnoviot android. Inace telefonot e Samsung galaxy s2 skyrocket. I dali oma nekoj iskustvo so cyanogen modot na telefonov?

Може да се отклучи AT&T Nokia Lumia 520? И цена за истото? :)

Некој сервис/декодер во Ново Лисиче/Аеродром да кажете ? :D

Фала однапред :D

Дечки , незнам дали ќе ми биди поставено прашањето на вистинско место ама потребен ми е совет :D .
Како што кажав потребен ми е совет за најефикасен и најефтин сервис за мобилни низ Скопје , се разбира ретко одат овие две во комбинација али се е возможно . Конретен проблем е што ми пукна внатрешниот дел од екранот на sony xperia S , во овие од Mobiko ми рекоа 7200 ден , кај едни во Кисела Вода беше 4000 илјади , сеа ако знае некој кај има за подобро/поефтино и најсигурно нека ми пиши .

Дечки , незнам дали ќе ми биди поставено прашањето на вистинско место ама потребен ми е совет :D .
Како што кажав потребен ми е совет за најефикасен и најефтин сервис за мобилни низ Скопје , се разбира ретко одат овие две во комбинација али се е возможно . Конретен проблем е што ми пукна внатрешниот дел од екранот на sony xperia S , во овие од Mobiko ми рекоа 7200 ден , кај едни во Кисела Вода беше 4000 илјади , сеа ако знае некој кај има за подобро/поефтино и најсигурно нека ми пиши .
толку е цената друже 4К за комплетен екран со тачскрин

Imam LG L7 2. Imam problem, koga zvonam na random kontakti ne me slusaat dodeka ne vklucam i isklucam speaker a jas gi slusam normalno. Na Viber voopsto ne me slusaat a na Tango isto treba da stisnam speaker on/off za da me slusnat. Mu napraiv reset na telefonot i pak isto, i bez Viber isto. Telefonot e pod garancija od Vip ama mislam deka nema da zavrsat rabota nisto, malku e specificen problemot. Sovet?

Здраво :)

Вака, имам HTC One V кодиран на вип. Па ми треба помош/совет за да го декодирам да работи на другите мобилни оператори. Дали некој знае како или некој што може да го направи ова + ако има некој бесплатен начин, слободно пишете

опцијата да го носам во мобилара е оставена како последна

П.С. Телефонот е сеуште под гаранција, така да од старт ја нема опцијата да го земам кодот од мобилниот оператор (ако воопшто сакат да го дадат)

yo, bitches, moze li frka da se desi so dekodiranje na galaxy s4, zemen od t-mobile, za kartica od One.
Nubsko e prasanjevo, garant e i postaveno tuka, ali ne sum doma a mi treba odgovor, dali telefonot ke funkcionira najnormalno, bez problem.

ae :)

napred bamber.

Ајфон 5, донесен од Шведска, се заклучи при апдејт, сега ги бара јузер нејмот и пасвордот на газдата од Шведска нешто....чаре некое хелп?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom