Флертот во врска, добар како игра или не...

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
IVA_SKORPIJA напиша:
vaginalen klitorialen i analen:pos2: :pos2:

иако знам ама може ли некоја женска особа да ми каже од што се предизвикува прдење преку вагина за време на вагинален оргазам:pos2: :pos2: :pos2:

OrTacE напиша:
иако знам ама може ли некоја женска особа да ми каже од што се предизвикува прдење преку вагина за време на вагинален оргазам:pos2: :pos2: :pos2:
Воздухот ортаче...воздухот...како што знаеш вагината е шуплина, и при малце посилен секс и после оргазам грлото на матката се проширува при што при пенетрација влага воздух....и кога со пенисот ти ќе го потиснеш тој воздух...тррррт :)

П.С.
Ало жени(виновни:)) кажете ајде какво ви е чувството за време на оргазам немој да се црвените сеа... срамота:icon_redf

ај вака као похрабра ке се обидам да објаснам:)
има два вида на оргазам,барем два со кои јас сум запознаена...и има голема разлика,барем во филингот,клитуричниот е накако појак надворешно,додека вагиналниот,кој воедно е потешко да се постигне те ''стресува'':) внатрешно, незнам колку ме свативте али да се разбереме и давата се одлични и без конкуренција е кога двата се во исто време,ко шо кажа Аcid , али за тоа треба типот да биде бааги искусен и да знае што прави...има некој таков тука?;)се шалам:)

ај некако во контекст со темава ми е слушнав читнав за некоја си А-точка лоцирана на 5 и пол сантими на горниот дел на вагината.
Демек оние дугопрсти типови можат да ја осетат и да ја возбудат партнерката .
Интересно е што окулу 75% од жените доживуваат оргазам со рукојебина на таа точка.
Сеа ова е неиспитано од моја страна има некој искуство посебно женскава популација кога маструбираат или пак некој импотентен рукојебач јади бурек?

Оргазам со воздишки само, и еден друг ептем јак, е оној кога и двајцата врескаат како заклани кога се сексаат.

Напишано од OrTacE
TpH_Bo_OkO напиша:
Воздухот ортаче...воздухот...како што знаеш вагината е шуплина, и при малце посилен секс и после оргазам грлото на матката се проширува при што при пенетрација влага воздух....и кога со пенисот ти ќе го потиснеш тој воздух...тррррт :)

П.С.
Ало жени(виновни:)) кажете ајде какво ви е чувството за време на оргазам немој да се црвените сеа... срамота:icon_redf

абе трнче болдираното кај мене го прочита тука вика (иако знам) намерата ми беше женско да ми каже а не машко

TpH_Bo_OkO напиша:
Сум слушнал муабети, баш од женски лица дека доживувањето на оргазам од пенетрација и од стимулирање на клиторисот се различни.Мене ме интересира дали има вистина во ова и ако има, женските нека објаснат што е разликата меѓу овие два начини?Каков е едниот а каков другиот?

Различни се, по интензитетот и чувството на „ИсполнетосТ„:sekss:

ja mislam deka na tipot treba nekoj da mu ukaze na toa so gibi.Moze devojceto stvarno go saka a on si igra so nea, epe koga e tolku pameten ja mislam deka najdobro e i ona da si bide taka neozbilna i iskulirana pa da mu pokaze kako izgleda toa.Ako stvarno ja saka sam ke pobara da se smenat rabotite a i on moze konacno ke svati...

Mislam deka bidejki tipot veke znae deka i se dopaga i deka ke ja ima koga i da posaka ednostavno poradi toa ne saka da se vrzuva za zenska. Neka go ignorira,neka mu stavi do znaenje deka ne e edinstven na svetot,deka se intersira i za drugi i togas mozebi malce ke se svesti.

Znaes deka ja imam slusnato prikaznata nekade,,,i mislam deka od niv nisto ne biduva,ne deka ne mu se dopaga ama ednostavno ima decki so im je strav da ne se zaljubat,ili da ne se ispobrkaat rabotite i potoa nisto ne e ko so bilo,baska se drugari ko so razbrav..Ali go cenam devojceto posto retko nekoj da si priznae so cuvstvuva,,

sasha напиша:
Najverojatno cuvstvuva strav od obvrski!?Pa zatoa se vadi deka e neseriozen!
Mnogu ste mi smesni, da vi kazam so muabetive:blabla:
Kakov strav be :lud: ???
Nema ni strav ,ni razmisluvanje, ni matematika, ni taktiki , ama bas nisto ako ja saka.
Definitivno, NE JA SAKA i kraj na prikaznata.

Spored mene ne e deka nesto devojkata e losa ili ne mu se dopagja na tipot! No ednostavno toj e neseriozne u smisol ne saka da se vrzuva ili taa istata ne e debvojka so koja bi sakal da e vo vrska , saka samo da e na muvanje so nea :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom